|

Plâng dupa prietenul meu pentru că ne-am desparțit. Până la urmă este un străin pentru mine, adică nu imi este rudă, nu face parte din familia mea.

De ce ar trebui să sufăr după un străin? De ce suferim atunci când iubim?
De ce ne atașăm de straini?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este ceva firesc. Simti nevoia de cineva și la un moment dat te atașezi de bărbatul care îti pare atractiv. Este o chestiune biologică. Dacă nu am avea capacitatea de a simtii ceva pentru cineva (atractie fizică) probabil oamenii nu s-ar mai reproduce. Atunci când te îndrăgostești, la nivel hormonal au loc anumite schimbări. Așa suntem noi oamenii programati.
Sigur că nu asta te interesa.
Însă, nu pot să îti ofer o metodă prin intermediul căruia să-l uiți.
Fiecare dintre noi trecem sau am trecut printr-o suferintă/dezamăgire. Pe moment s-ar putea să te simti profund afectată de acest fenomen. Partea bună este că totul este trecător. Oamenii sunt trecători, suferintele noastre.
Pe moment nu conștientizezi, dar din moment ce te face să suferi, acel bărbat nu este optiunea potrivită pentru tine.

| a răspuns:

Mai fetita, de un prieten sau iubit nu te atasezi, stai de buna voie si nesilita de nimeni langa el, daca ai chef sau va puteti despartii maine si totul este ca inainte, tot singuri si liberi.

Atasatul ala apare in momentul in care esti casatorita cu el si esti intr-o relatie legala, de unde nu poti iesii foarte usor.
Asadar, prieteniile astae sunt efemere, daca ai chef sa o continui - o continui, daca nu, adios si cautat altul.

| a răspuns:

Asa e iubirea. Nu mai suferi.

| a răspuns:

Pentru ca iubirea si suferinta fac parte din viata. Este normal sa te superi cand vezi ca o relatie nu mai merge. Toata lumea vrea sa aiba o relatie cat mai buna si mai lunga. Sfarsitul unei relatii este semnul unui nou inceput, o noua relatie in viitor care sigur va fi mai buna daca invatam din ce am trait pana acum.
Nu te mai supara pentru ca viata ne scoate in cale oameni care stau mai mult sau mai putin timp langa noi. Sa ne bucuram ca i-am avut langa noi si sa privim cu seninatate spre viitor. Lasa iubirea sa intre iar in viata ta si nu te inchide in tine din cauza unui esec de moment.
Daca nu suferim inseamna ca nu iubim sau nu am iubit pe persoana respectiva. Ne atasam de straini pentru ca avem nevoie de cineva langa noi, nu este bine ca omul sa fie singur. Barbatul si femeia au fost facuti sa se intalneasca si sa se iubeasca.
Sa te rogi pentru sanatate si iubire, cel de sus iti va da la momentul potrivit.