|

Poate sa ramana gravida cand e in perioada infertila ( cea dupa, perioada fertila ) daca am facut mai multe runde? 3 4 5? Fara ejaculare inauntru, doar din cauza acelui lichid ce se scurge?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar putea fi niste sanse, chiar daca nu ti-ai dat drumu a ramas sperma pe canal de la numerele anterioare care ajunge direct in ea la penetrare. Daca e in perioada infertila acu n-ar trebui sa fie, dar nu se stie niciodata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poate. In perioada infertila, nu are cum ramane gravida.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Indiferent daca ciclu menstrual este de tipul NEREGULAT sau de tip REGULAT, indiferent care este lungimea sa ca numar de zile, (planificarea fiind facuta in prima zi de menstruatie), procesul de eliberarea a OVULULUI din foliculul ovarian (ovulatia), are loc/se produce intotdeauna cu exact/fix 14 zile inainte de ziua in care se termina ciclul si inceperea urmatoarei menstruatii.
Pe baza acestui principiu exact si precis determinat stiintific si medical, rezulta ca :
-- in cazul celui mai scurt ciclu menstrual OVULATORIU si anume cel de 21 de zile, OVULATIA se produce in a 7-a (saptea zi) a ciclului numarat fata de prima zi a menstruatiei si cu 14 zile inainte de a 21-a zi, (21 -14 = 7) si rezulta ca perioada fertila se situeaza intre cea de a 3-a si 8-a zi a ciclului.
-- in cazul ciclului menstrual considerat ''NORMAL'' si anume cel de 28 de zile, OVULATIA se produce in a 14-a zi a ciclului numarat fata de prima zi a menstruatiei si cu 14 zile inainte de a 28-a zi cea in care se va termina ciclul, (28 -14 =14) si rezulta ca perioada fertila este intre cea de a 10-a si 15-a zi de ciclului.
-- in cazul ciclului menstrual considerat ''LUNG'' si anume cel de 35 de zile (ca ex.), OVULATIA se produce in a 21-a zi a ciclului mebstrual numarat fata de prima zi de menstruatiei, si cu 14 zile inainte de a 35-a zi cea in care se va termina ciclul, (35 -14 = 21) si reiese ca perioada fertila se situeaza intre cea de a 17-a si 22-a zi a ciclului.
-- Calcularea ovulatiei si a perioadei fertile se efectiueaza la fel indiferent care este lungimea ciclului, bineinteles cu conditia strict obligatorie si anume aceea ca ciclul sa aiba caracteristica principala de a fi REGULATA si lungimea ca numar de zile sa fie constant aceeasi; sau sa prezinte o mica abatere in +/- dar nu mai mare de cel mult 1-2 zile.
Pentru informarea corecta, trebuie sa stii ca este stabilit in mod absolut sigur, cert si precis, prin cercetari stiintifice si prin studii medicale ca intotdeauna (cu rare exceptii)...2008 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu are cum să rămână gravidă în perioada infertilă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Noi nu am fost de fata in momentele voastre si nu stim ce se petrece in corpul ei, sunt doar supozitii.
asa ca - vei afla in maximum 1 luna, raspunsul 100% - ha ha ha!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează