|

Poti ramane insarcinata daca nu si-a dat drumul in tine?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă NU folosiţi prezervativ ( la fiecare partidă/număr ), atunci există RISCUL să rămâi însărcinată!

DAAA, există RISCUL să rămâi însărcinată chiar dacă nu ejaculează în tine - mai ales când te afli în perioada cu fertilitate RIDICATĂ!

Se poate rămâne însărcinată în orice perioadă, chiar dacă faci sex când eşti pe ciclu ( depinde de fiecare organism )!

Acum 24-25 zile am „întâlnit" tot AICI ( pe sait ) o fată care a rămas însărcinată făcând sex ÎN timpul menstruaţiei - avea 16 ani şi dorea să ştie cum poate face avort!

Deci, după cum vezi, orice se poate ÎNTÂMPLA!

În PRIMUL rând, NU se face sex FĂRĂ prezervativ, INDIFERENT câtă încredere ai în partener, sau câte „asigurări" ţi-a dat, ori de câte ori aţi „scăpat" de o eventuală sarcină!

În cazul în care nu folosiţi prezervativul ( chiar şi pentru câteva secunde/minute ), CHIAR dacă nu a ejaculat în tine, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care CONŢINE spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi CONŢINE spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, sau ejaculări anterioare RECENTE ( la „partide" repetate ), etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales dacă te afli în perioada fertilă )!

Acum depinde şi de parteneri, de motilitatea spermatozoizilor, etc! Deci, RISCUL de sarcină ar fi ( aşa cum spuneam mai sus ) de 10-15 % ( în perioada nefertilă, şi se DUBLEAZĂ în perioada cu fertilitate RIDICATĂ ) - şi se datorează acelui lichid preseminal!

Totuşi, RISCUL este destul de MARE : într-un mililitru de spermă sunt cam 30 milioane de spermatozoizi, iar la o ejaculare "normală" se ejaculează cam 2-6 mililitrii - deci, la o ejaculare normală, sunt ejaculaţi cam 60 milioane-180 milioane...2011 - 13424 + Vezi răspunsul întreg

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu poti ramane desi altii ar zice ca exista probabilitatea sa fi scapat ceva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu evident ca nu. dar in timpul unui act sexual baiatul mai are cate o scurgere ma refer ca aceea este sperma big grin Deci daca ai lua buline contraceptive ai fi mai sigura nu sunt scumpe cele mai ieftine sunt Rigevidon 7 lei 50 cele mai scumpe parca sunt yasmine 38 lei happy Toate sunt bunebig grin Dar e de preferat in primele 48 de ore sa nu ejaculeze in tine. Apoi puteti face orice bulinele acestea sunt sigure happy Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sansele sunt extrem de slabe! Nu se ramane insarcinata atat de usor! Exista cupluri care se chinuie luni poate chiar ani de zile si nu reusesc. fara ca vreunul sa aiba probleme medicale. Deci nu e chiar atat de usor, totusi exista un risc minim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează