| Maximus001 a întrebat:

Salut. Am 20 de ani și nu reușesc sa-mi mențin erecția și datul drumului in timpul actului sexual. Niște rezolvări va rog?

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Se pare ca anii de masturbare excesiva te-au dereglat.
Acum cu multa, foarte mulat rabdare si exercitiu, poti ajunge sa te stapanesti si sa lungesti perioada sexului.
Si nu uita, evita masturbarea!

| corbulalbrosu a răspuns:

Experienta sexuala se dobandeste in timp, alaturi de o partenera de sex cu care sa ai o relatie sexuala cat mai intensa. Este indicat sa fie una care intelege cum sta treaba. Succes si multa sanatate!

| ywar a răspuns:

Ce experienta sa ai tu la 20 de ani. Tu daca intri in savarina ei iti dai drumul imediat. Penisul tau e foarte sensibil. Te termini repede pentru ca esti crud. Pentru a desensibiliza oragnul trage pielea in jos (decaloteaza-l) și poartă-l asa in pantaloni. O sa vezi ca dupa o vreme o sa termini mai greu.
Lasa masturbarea. Cand esti in ea si simti ca te apropii iesi si fa o pauza. Dupa ce a trecut valul te reapuci de treaba. Cu timpul o sa se regleze asta.

| Leatherface4ever a răspuns:

Este important ca actele sexuale întreținute sa fie cu aceeași persoana și sa nu fie gen,, sex mecanic ", mai sunt și alte cauze pe care doar tu le ști. Emoțiile, stresul, anxietatea, depresia și astea cauzează astfel de probleme, userul de mai sus o punctat bine, trebuie sa există o chimie între voi doi și sexul sa implice și preludiu, și desigur înțelegere din partea partenerei.
Este important sa nu te grăbești când întreții un act sexual, și sa fi cu mintea acolo, nu altundeva.