| benga94 a întrebat:

Salutm am o întrebare pe care o adresez fetelor.
Soția mea dacă nu trag de ea nu facem sex, chiar nu are și ea dorința deloc? Avem copil de 1 an jumate, e obositor, înțeleg și munca dar parca prea din prea, nu am reținut de câte ori facem pe luna dar zic eu ca maxim de 5 ori, mie mi se pare foarte puțin și când facem o facem pe graba gen hai să-ți dau sa scap, ceva de genul. Chiar ma baga la bănuieli ca ar face cu altcineva și e sătulă...

12 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Poate are o problema de sanatate, poate are depresie, poate o doare ceva...de ce nu vorbesti cu ea?
In loc sa vii pe forumuri sa intrebi, ia de discuta cu ea, seara, pe indelete, la o bere si intreba-o ce anume si-ar dori de la tine, cum ai putea sa-i produci placere samd.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă n-are, n-are.

| ShelbyGT a răspuns:

Nu mai are pofta și dorința sexuala. Iao prin surprindere cu mângâiat sa o exciti.

| ancaval a răspuns:

Viața nu-i doar despre asta.
E femeie, mamă, a născut, nu mai are nervi și răbdarea de acum 100 de ani. E normal să se răcească lucrurile. Ce te miri?

| mastadont a răspuns:

E frigidă. Acuma că te-a prins în mână, căsătorită, cu copil, a obținut tot ce a vrut, nu mai are rost să-ți ofere sex. Sexul era lesa cu care te ținea lângă ea, pârghia cu care îți influența gândirea. Acum că a obținut ce a vrut nu mai vede de ce ar trebui să se folosească de acea pârghie. O să vezi când o să aibă nevoie de tine ce dornică o să fie. Din păcate așa sunt unele femei.

| Lule a răspuns (pentru mastadont):

In ce imagine si perspectiva urata ai putut pune libidoul scazut al femeii. Daca era frigida, ii oferea sex la fel de putin si inainte de copil. Nu e vina ei daca nu are dorinta sexuala, pur si simplu asa este conceputul corpul si psihicul femeii respective.
De la un libido scazut sa ajungi la un plan diabolic pentru a obliga un barbat sa stea cu tine, mi se pare exagerata perspectiva.

| mastadont a răspuns (pentru Lule):

Poate că am exagerat puțin însă am pornit de la premisa că îl face să se simtă ca și cum o face din obligație, doar să o lase în pace și să-i tacă gura. Dacă iubești faci orice pentru persoana iubită, te sacrifici pentru ea și îți poți dedica o jumătate de oră ca să îl faci fericit. Dacă nu...

| Lule a răspuns (pentru mastadont):

In contextul asta o jumatate de ora e cam mult cand ai un bebe. Un bebe iti mananca cam tot timpul si iti acapareaza toata atentia. Iar relatia dintre parteneri ajunge cam la finalul listei de prioritati, de aceea sunt unii tati care ajuns sa nu-si suporte copilul din cauza ca ei nu mai primesc atentie de la iubita lor pana la urma.
Eu cred ca daca el ar ajuta si poate sa ia cateva din atributiunile ei, ar avea timp si pentru ei.
Am inteles si punctul tau de vedere si din ce ne-a relatat sexul e facut din obligatie, oricum daca nu se cunosc ambele variante ale povestii e greu de dat o parere

| dragodana a răspuns:

Salut!
Cred ca este obosita.Un copil mic iti ia toata energia.
Ai facut sa fie bine pentru ea? Adica sex oral, preludiu mai lung.
Duceti copilul la bunici si rezervati-va un week-end doar voi cu voi.Sa stati goi, sa faceti sex dimineata, la pranz si seara.Sau sa o scoti in oras la o intalnire, plimbare.
In rest mai ajut-o la treburile casnice.
Cred ca v-ati deconectat.Tu cu serviciul, ea cu copilul.Nu mai aveti puncte comune.Trebuie un pic de efort din partea amandurora.
Se spune ca o femeie redevine sotie dupa 2 ani ai copilului.Mai poti sa astepti pana atunci? Trist este ca unele femei raman mame, uita sa mai fie sotii.
Daca nici asa nu merge, atunci imi pare rau pentru voi.

| benga94 explică:

Nu are probleme de sănătate etc asa e ea nu știu cei drept nici în ani trecuți nu era moarta după asa ceva nu vrea nimic nu vrea poziții noi nu vrea absolut nimic

| Lule a răspuns:

Pai inainte de copil cum era viata voastra sexuala? A luat si ea vreo initiativa? Voia de mai multe ori consecutiv sa faceti dragoste sau dupa prima gata? Ii plac si alte pozitii in afara de cea clasica?
Iti raspunzi la aceste intrebari si daca raspunsul la era este negativ sau incert atunci sotia ta a foat intotdeauna o persoana careia nu-i place sa faca sex, dar pentru ca te iubeste o facea pentru tine si deci nu trebuie sa-ti dea de banuit.
In caz contrat e cumva normal sa fie obosita pentru ca presupun pe langa copil mai are si alte treburi, iar seara vrea doar odihna daca o apuca si pe aia. Daca poti si ai timp sa o ajuti poate ca se schimba ceva in cazul in care inainte era dornica.

| Lecorbusier a răspuns:

Libidoul scade dupa nasterea primului copil trebuia sa te asiguri de chestile astea inainte si sa le discutati.ia o frumos de mana si spune-i fata mea eu vreau asta din relatie (sex mai des in cazul tau) simt ca nu mai suntem intimi si ma deranjeaza asta hai sa cadem de un comun acord nu vreau sa te fortez.Ia o si tu gingas asa nu incerca sa pari insistent ca nu castigi nimic.mult succes