|

Salut... Am o problema in legătură cu părinții mei. Ei n-o suportă pe iubita pe motivul ca tatal ei ar "înșela-o" pe maica-sa. Si pe motivul ca imi petrec mult timp cu ea si ca lor li se cam pare ca ma tine sub papuc. Nu stiu ce sa le fac, cum sa-i conving ca ea nu e ca tatăl ei.

Ar mai fi vorba ca noi doi am dormit împreună si ei spun ca nu suntem căsătoriți ca sa dormim împreună, desi tot ei ma lasa sa dorm.

Acum, ma tot pun sa ma despart de ea, iar eu chiar nu-mi doresc asta. Nici n-as avea un motiv pentru care m-as despărți. Ma inteleg bine cu ea, ne iubim.

Cum sa le explic ca sa înțeleagă ca eu nu vreau sa ma despart de ea? (ținând cont ca tata e foarte dificil)

PS: tatal ei nu e asa, iar ea nu ma tine sub papuc, asa cum cred ei.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Copiii nu sunt "proprietatea" parintilor, ei au doar obligatia sa ii intretina minim pana la 18 ani, sau pana la absolvirea studiilor superioare!
Normal ar fi doar sa isi exprime bland parerea, sau sa taca. nimeni nu stie din exterior ce este cu adevarat in alt cuplu.
Cand mai postati asa ceva, mai spuneti si varsta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O asemenea problema se poate rezolva nunai prin discutii directe si obiective cat si prin argumente prezentate parintilor tai. Nimeni nu te poate ajuta nici macar prin sugestii sau sfaturi de bun simt. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce vârstă ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează