|

Salut.Din motiv că nu am cui să mă jălui şi consider că nimeni din cei apropiaţi nu mă vor înţelege am decis să vă cer sfatul vouă.Cu două luni în urmă am început să vorbesc cu un băiat.Trăiesc la sat şi fiind cu el în sat îl cunoşteam de mică doar că nu vorbeam. Ştiu istoria lui.Are 22 ani.De la 18 ani pînă la 21 ani a folosit droguri.Nuştiu dacă le pot numi droguri, adică a fumat iarbă. Acum are deja un an decînd s-a lăsat de aceste nebunii.A înţeles că viaţa lui va fi pierdută dacă el va continua în aşa mod.Am început să vorbim pe net, apoi mi-a cerut numărul de telefon.Nu i l-am dat. Pînă la urmă l-a aflat, de la cine...nuştiu.Şi cu timpul vorbeam mult şi prin mesaje şi pe telefon.În fiecare zi mă suna să ne vedem şi eu mereu refuzam.Dar într-o seară am ieşit cu prietenele, şi a apărut şi el cu maşina.A venit la mine şi faţă de toţi prietenii mi-a dat un buchet de flori.I-am mulţumit şi atît.A doua zi m-a sunat şi m-a rugat mult să ies măcar cîteva minute cu el.Am ieşit.Din Acele cîteva minute s-au transformat în cîteva ore.M-am simţit foarte bine cu el cu toate că el nu şi-a permis măcar să mă atingă, da am stat de vorbă.Din acea seară mă tot gîndeam la el.Şi deja aşteptam să îmi scrie să mă sune.Şi fiindcă eu nu ascund nimic de mama, i-am spus că am ieşit cu el şi că el mă place.Mama mi-a interzis să mă văd cu el din motiv că nu crede în faptul că lumea se schimbă şi nu crede că el s-a lăsat de fumat acele prostii.Cu toate că el continua în fiecare zi să mă sune să ne vedem eu refuzam.A doua zi cînd am ieşit iarăşi cu fetele el iarăsi a apărut cu maşina.M-a rugat să intru în maşină, eu nu am vrut.El a ieşit din maşină m-a apucat de mână şi m-a luat.În acea seară din nou am stat cu el.S-a comportat foarte frumos, mi-a povestit trecutul lui şi mi-a mai spus că eu sînt prima fată căreia i-a dat flori.Asta pentru că pînă acum un an el dorea de la fete doar sex ci nu iubirea lor.Acum a spus că e altceva.Şi iată aşa timp de două luni eu îi spuneam să mă lese în pace (cu toate că el mă atrăgea foarte mult) dar el nu înţelegea şi mereu mă căuta cînd ieşeam cu fetele.Cu cîteva zile în urmă într-o zi eram înervată şi i-am spus cîteva cuvinte la nervi.Iar el spre seară mi-a scris că tot ce mi-a spus el pînă acum, adică că mă place şi aşa mai departe au fost poveşti, şi să uit totul că el nu doar cu mine a vorbit în felul acesta dar şi cu alte fete.Am două zile decînd plîng şi plîng.Nu m-am aşteptat la aşa cuvinte.Acum el le scrie fetelor care îmi sînt cele mai bune prietene.Consider că mi-a scris acest mesaj doar din simplu fapt că a văzut că nu-i atrag ateţia, pentru că el s-a comportat cu mine cum nu s-a comportat cu altele.Dar el nu ştie că eu l-am refuzat nu din cauza că nu îl plac, dar din cauza mamei.Astazi mama a aflat că întradevăr el s-a făcut mai bun şi mi-a spus că dacă vreau pot să ies cu el.Dar tîrziu...el deja nu mă mai sună de două zileCe să fac? De ce credeţi că mi-a scris acel mesaj?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Va face primul pas? Poate nu ai citit bine, dar tipul a cautat-o timp de cateva luni, ia oferit flori, vorbe frumoase, sa comportat ca un adevarat domn, si-a aratat iubirea intr-un mod elegant; ea in schimb, l-a ignorat si nici macar nu i-a spus ca ea il iubeste, dar nu este mama ei de acord.

Acum pentru cea care a pus intrebarea, el te-a cautat timp de cateva luni, a insistat sa fie cu tine chiar daca tu l-ai gonit, l-ai ranit foarte mult in ciuda efortului care l-a depus sa fie cu tine si tot el vrei sa te mai caute? Daca ti asa de mult la el, suna-l si explica-i ca mama ta nu te-a lasat, dar s-a schimbat acum; daca tu nu vrei sa faci nimic, inseamna ca nu-l meriti.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Din dragoste pentru tine, el ti-a spus ( in scris) adevarul. Pentru acest lucru, merita iubit, putini baieti sunt asa sinceri cum este el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te iubeste va face el primul pas, cat despre el cred ca orice persoana poate sa se schimbe dar fumand iarba va trebuii sa ai o vointa de fier ca vazand pe alti prieteni fumand tu sa stai si sa te uiti la ei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deci,asadar si prin urmare. Cel mai bine este sa nu cumva sa te mai intalnesti cu el. Tu esti constienta ca acum este perioada in care te vajeste? Ia sa vezi ca peste doua luni va vrea sa te sarute iar peste alte 2 luni va vrea sa facti sex! Eu stiu si am avut de aface cu asemenea baieti si sincera sa fiu era sa-mi pierd si propria-mi mandrie( daca ma intelegi ce vreau sa spun) cel mai bine este sa te distantezi de el. Mai ales ca este si drogat vaaai cea mai mare greseala din viata ta. Ai mai mare grija de tine si nu te mai purta naiv. Fii o fata cu coloana vertebrala si treci peste. Eu iti zic de acum! Numai necazuri o sa ai!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează