|

Salut, sunt intr-o situație delicata sa ii zic. Prietena mea a plecat din relație, după 5 ani, motivul, ne racisem unul de altul, dar a plecat fără discuție, ca un fulger, eu am încercat sa rezolv situația, sa mai salvam ceva, ea nu și nu. După o luna în care eu ma cam oprisem sa o las sa facă pana la urma ce vrea, a zis sa încercăm din nou, în prima seara am întrebat dacă a făcut sex în timpul asta, răspunsul a fost DA, eu am fost singurul pana acum, am aflat cu cine, cum, unde și altele, am zis ok, a zis ca încerca să mă uite și a încercat o relație cu un tip din grupul de prieteni comuni, tip pe care îl urăsc. Ea știa asta, dar nu a contat deloc. Ne-am împăcat, eu am consumat ceva regrete și după o perioada(6 săptămâni!) nu prea trec peste. Ma gândesc aproape în fiecare zi, nu o mai vad la fel, ea tine la mine regata ce a făcut...dar o vad altfel. Eu în perioada aia am suspectat ceva și am tot întrebat dacă e ceva cu ala, ea ca nu el ca nu, eram cu ea la cafea și a trecut tipul prin zona întâmplător și ei i-a căzut un pic fata...dar nu a recunoscut. Acum spune ca nu a zis adevărul pentru ca aveam o mașină și încă câteva obiecte cumpărate împreună, mașina e pe numele meu dar o conduce ea și ii era frica sa nu o iau, dar și ca nu știa ce vrea și dacă aflam atunci nu mai avea șansa se se întoarcă. Întrebarea e dacă merita o șansă reala, sa continuam oarecum de unde am rămas(planuri de nunta, familie, copii) și ce a făcut a fost un moment de rătăcire, singurul în relația de 5 ani dar care macina rău? Merita sa pierd o relație de 5 ani extraordinara fără supărări și certuri pentru ce a făcut?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ce intelegi tu prin "merita"?
Daca nu poti sa treci peste cele intamplate, nu te lega la cap.
Si dealtfel, erati separati cand a facut sex cu altul si se stie bine faptul ca o femeie care a fost cu un singur barbat toata viata e mai curioasa ca alta care a incercat mai multi.
Problema e de fapt doar in mintea ta, tu trebuie sa stii daca poti merge mai departe sau nu.
Asa vad eu lucrurile.
P.s. orice asemanare cu realitatea e pura coincidenta :p

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai probabil a avut mereu o atracție față de ăla, nu cred că ceva să aibă relație cu el, mai degrabă atracție sexuală pe care probabil să și-o fi consumat în acea ocazie și acum să nu mai simtă nimic pentru el. Dacă e sau nu serioasă cu tine n-avem de unde știi că nu-i citim gândurile, știi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Despartire brusca + minciuna + impacare la fel de brusca, pentru mine sunt egale cu inselatul in timpul relatiei.
Nu mi-as face planuri cu ea, mi-as imparti obiectele aflate in comun de pe acum, si as da relatia inapoi ca seriozitate. Sunteti in primele saptamani cu increderea.
E normal sa nu poti trece peste, ratacirea asta a ei va afecta mereu relatia, indiferent ce va face de acum.
Sfatul meu este sa o pastrezi pe moment, pentru ca sunteti atasati ambii, dar sa nu mai iei in calcul nimic serios cu respectiva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ar trebui să faci ce simți, nu trebuie să te gândești că e o relație de 5 ani.
Dacă te gândești în fiecare zi la ce a făcut asta nu e bine, nu poți continua astfel, îți faci rău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Tu ai inselat-o vreodata? (indiferent daca a aflat sau nu).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează