|

Salut! Sunt virgin și urmează sa fac sex cu iubita mea, ce sfaturi puteți sa îmi dați? Am 19 ani.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Acest raspuns l-am oferit si alta data, si probabil ca si in acest caz s-ar putea sa ajute intr-o oarecare masura fiindca situatiile de cele mai multe ori sunt similare, astfel ca din acest motiv urmatoarele sfaturi/pareri/indicatii despre modul de abordare a primului sex pot fi valabile si in cazul tau/vostru, cu toate ca parerile si recomandarile date de unii sau altii pot fi foarte multe si foarte diverse/diferite. Unul dintre sfaturile de luat in seama se refera la faptul ca locul in care urmeaza sa se intretina sexul sa fie absolut sigur/sa ofere incredere deplina, pentru a nu exista teama/stresul de a fi surprinsi sau perturbati de catre cineva/ceva si daca se poate sa se renunte intotdeauna complet la telefonul mobil pe intreaga perioada dedicata intalnirii respective, sau doar a acelui sex. Un simplu apel neasteptat, poate compromite intreaga partida de sex. In cazul sexului de dezvirginare este recomandat sa se foloseasca prezervativul (deoarece va reduce foarte mult durerea resimtita) sau un alt mijloc de protectie ( ovule sau creme spermigene, pastile anticonceptionale etc.). Folosirea protectiei este recomandata datorita faptului ca majoritatea baietilor in cazul primelor contacte sexuale din cauza surescitarii nu reusesc sa-si controleze si coordoneze dar mai ales nu reusesc sa impiedice procesul de ejaculare si din acest motiv se va produce de regula o ejaculare instantanee sau foarte rapida. Din acest motiv, de multe ori in astfel de situatii ejacularea se poate produce; inainte, chiar in momentul atingerii glandului de himen sau dupa cateva zeci de secunde in cazul cel mai fericit in care baiatul reuseste sa execute si cateva miscari de penetrare. Din acest motiv este recomandat sa aveti mai multe prezervative la indemana si sa fiti extrem de atenti ca penisul si mainile sa fie intotdeauna perfect curate.
mai ales in cazul in care dezvirginarea are loc in perioada fertila a ciclului menstrual (este recomandat sa se evite sexul in aceasta perioada). De obicei in cazul primelor contacte sexuale din cauza excitarii foarte intense chiar si in cazul ejacularii rapide in multe situatii penisul poate/va ramane aproape la fel de erect ca la inceput ceea ce faciliteaza posibilitatea montarii un prezervatv nou (pe penisul spalat sau foarte bine sters de sperma) si inceperea imediata a unui nou act sexual. De obicei acest de-al 2 lea sex va fi mai lung decat primul putand dura chiar mai mult de 5-6 minute, ceea ce se poate considera ca fiind deja un sex aproape normal. Daca nici a 2-a oara baiatul nu se reuseste sa-si satisfaca partenera (asta dupa dezvirginare), nu trebuie sa apara demoralizarea, deoarece trebuie sa incerce si a 3-a oara tot prin sex, sau sa-i faca un oral, o degetica pentru a nu lasa fata nesatisfacuta. Intotdeauna indiferent de metoda folosita (sex normal, sex oral, degetica) la final si femeia trebuie sa fie intotdeauna in mod obligatoriu satisfacuta pentru a nu ramane, asa cum se spune "lasata cu ochii-n soare".
Asa este normal sa se intample chiar si in cazul in care baiatul nu poate s-o satisfaca prin sex normal chiar de la inceput. Uneori pot trece chiar si ani pana cand sexul va decurge asa cum ne dorim cu totii pana obtinem experienta necesara. In legatura cu ruperea frenului sa nu va faceti absolut nicio problema. Exista posibilitatea ca durerea din timpul sexului de dezvirginarea sa fie atat de intensa/puternica incat sa se renunte rapid lapenetrare. In astfel de cazuri sexul se va relua dupa trecerea a cateva zile, in momentul in care dispare complet durerea din zona vulvara. Atat fata cat si baiatul au datoria sa fie alaturi pentru a se sustine moral, incuraja si felicita, chiar si in cazul in care nu au fost satisfacuti sau pe deplin multumiti de prestatia uneori stangace sau de-a dreptul dezastruoasa a unuia, altuia sau a amandurora. Cu timpul totul se va normaliza. Succes!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu uita sa va protejati. Asta pentru binele amandurora.

| a răspuns:

Prima data fără protecție apoi cu protecție pana avansezi și prinzi experienta.

| a răspuns:

Protejare! Protejare! Si multa comunicare, take it slow happy

| a răspuns:

In nici un caz sa nu faci prostia sa te protejezi! Doar nu mergi la curve sa te protejezi!)) Mai ales ca i prima oara! Cu siguranta te va ghida ea!

| a răspuns:

Asa si ce sfaturi vrei, tu trebuie sa constientizezi ce e bine si ce e rau pentru tine, eu iti spun sa nu faci sex ca iti vei scurta media de viata.

| a răspuns:

Dupa protejare, nu te grabi, nu sari pe ea, ia-o incet.