| Truster a întrebat:

am o colega in clasa o cheama Ralucasi o iubesc la nebunie. Am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine dar ea zice ca sunt mic, desi sunt in clasa cu ea. Ne intelegem bine toate alea dar a mai intervenit ceva. Acum i face ochi dulci celui mai bu prieten al meu. Nu stiu ce sa fac, o iubesc la nebunie si va dati seama ce simt. Va rig daca outeti sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| ateu123 a răspuns:

Sal te inteleg sa stii ca nu putem avea tot ce ne dorim incercam reusim sau pierdem viata e in joc nu mereu castigi mai si pierzi, inca ceva ce am invatat in viata nu poti obliga o persoana sa te placa chestia aia vine din interior, treci mai departe fete sunt multe si eu am iubit am realizat ca nu se poate si am uitat-o mai naspa e ca o vezi zi de zi si e greu so uiti, dar cu vointa vei reusi nu cred ca e iubire si doar placere cand iubesti te simnti ca in paradis nu pot descrie ce simnti, ce simnti tu e o placere, bafta multa si numai visa fi reallist cu tine insusi, http://desopera-stiinta.blogspot.com/

13 răspunsuri:
| Eternitas a răspuns:

Bună!
Se pare că nu te doreşte şi nu ştia ce motiv să-ţi spună doar să scape de tine iar acum se dă pe lângă altcineva. Dacă băiatul ăla este cel mai bun prieten al tău şi ştie că o iubeşti, nu o s-o lase să îi mai facă ochi dulci. Eu aş zice că nu este o idee bună să mai stai după ea, după cum ai observat te-a respins. Tot ce ai putea face e să laşi timpul să treacă şi să o uiţi...sigur te vei mai îndrăgosti. Nu te amăgi cu fata asta care te face mic+ că deja vrea să filtreze cu altcineva.
Pa, pa

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cati ani aveti ?

| Truster explică:

Pai avem 13 ani. Si prietenul meu are o freza cu par lung, bineinteles sa luat dupa mine si sunt mai frumos ca el. El este mai mare ca mine u 1 an. Si da am uitat ceva, dupa Raluca se dau si de clasa a 9 a 10. Si chiar daca as vrea sa o uit nu pot. Ma
intalnesc in fiecare zi cu ea si faza naspa e ca se mai pune pe langa mine, sta pe umarul meu, la mine vine cand e suparata dar nu inteleg.

| Truster explică:

Am 13 ani si ea la fel. Prietenul meu este cu u an mai mare ca mine... Si sa luat dupa mine cu freza cu parul lung. Eu cred ca arat mai bine ca el, Si dupa Raluca se uita si de clasa a 9-10

| Neimportant a răspuns:

Sanziano,sanziano, pari o fata scapata de la nebuni...sau esti? si care-i problema ta in legatura cu ea? a citit gresit, i s-ar fi intamplat oricui. frate, esti enervanta, ai raport-

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru Neimportant):

Ești scăpată după Dunăre?
Nu venii tu la mine ca avocat al apărării.de ce să se ia de el dacă nu scrie corect în timp ce el nu se strufocă sau e retardat să nu înțeleagă întrebarea?!

| Truster explică (pentru TheBirdOfTheHermes):

Sanziana iti apreciez mesajele, dar te rog daca tot postezi posteazami ceva care sa ma ajute, iti multumesc ca ma aperi cu ortografia

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru Truster):

Îți zic doar atât.nu iubii pe cineva cu adevărat dacă nu știi că și persoana cealaltă te iubește. Dacă nu te acceptă.de 2 ori. maxim 3 nu mai insista...Că nu se merită pentru nimic
Învață să nu mai iubești persoana de lângă tine că vei avea mult de pierdut.pur și simplu Poți decât să o placi.
Primești refuzu gata ridici capu înainte că viața îți rezervă multe.

| Eternitas a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Se pare că ai chef doar de ceartă. Dacă consideri că nu-ţi convine aici, poţi să dai sign out, nu te obligă nimeni să stai. "E retardat să nu înţeleagă întrebarea", hmmm fiecare om greşeşte... Acum nu eşti nici tu perfectă, nu mă iau de nimeni, cine a spus asta? Doar i-am atras atenţia. Şi, nu cred că e nevoie să faci scandal pentru o simplă întrebare.

Cu drag,
Eternitas.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru Eternitas):

Când ai nişte greşeli de ortografie într-o întrebare şi se trezeşte unu care citeşte în silă şi îţi vede greşelile de ortografie apoi comentează aiurea. şi îţi mai face şi morala la felul cum scrii
Cum ai reacţiona?
PS: Stau unde vreau şi comentez unde vreau şi ce vreau
Nu îmi spui tu mie când să ies şi când nu!

| Eternitas a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

"Nu îmi spui tu mie când să ies şi când nu!" deja faci atac la persoană, hmmm. Ia-o mai uşor. Şi ce ai prefera? Să stai să te cerţi cu mine până ţi se face rău, sau ce?: ))). Şi, dacă ar fi aşa cum ai spus tu, atenţia care mi s-ar fi făcut m-ar fi ajutat să nu mai greşesc data viitoare. Wtf, ce e aşa de rău...

| TheBirdOfTheHermes a răspuns (pentru Eternitas):

Acu o dai la întors ha?
Dacă îţi spuneam eu să dai logout. Săreai imediat. că cine eşti tu să îmi spui mie ce să fac?!
Stai lin că am alte treburi mai importante decât o ceartă banală
Amin!

| Neimportant a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Gândeşti? sau doar încerci să pară că o faci? Haha "eşti scăpată după Dunăre", eşti tare, frate! Respect, ai făcut o glumă. Mai ai şi altele?

P. S: Chiar dacă nu a înţeles întrebarea, ce naiba' te bagi tu? Stai în bancuţa ta acolo!