|

Salut TPU.

De ceva timp eu și prietena mea încercăm să facem sex,dar o doare prea tare doar cât presez puțin fără a intra deloc, fiind virgina. Menționez că mereu facem un preludiu destul de îndelungat și că încercăm și cu lubrifiant, pe lângă prezervativ. Ceva ajutor? Mersi

4 răspunsuri:
| a răspuns:

E normal sa doara putin la inceput, si in functie de toleranta ei la durere poate percepe diferit situatia.

Eu as sugera sa va concentrati mai putin pe partea cu penetrarea si mai mult pe a va simti bine prin masturbare reciproca, oraluri si altele.

Vad destul de multe cazuri in care sunteti informati cu privire la proces si intelegeti ca trebuie un preludiu generos insa mereu exista acea presiune in capul tau si al ei cum ca trebuie sa realizati si partea cu penetrarea. Eu zis ca va luati putin mintea de acolo si sa va concentrati pe voi, pe masura ce ea va fi mai excitata intensitatea durerii va scadea datorita endorfinelor.

In momentul in care este bine lubrifiata, si asta e greu de descris, dar na, practic cand ii atingi zona intima, totul pare ud incercati partea cu penetrarea. Acum recunosc ca n-am avut onoarea cu dezvirginarea decat o data, dar a functionat mai bine penetrarea mai hotarata decat cresterea intensitatii. Daca incerci sa intri usor durerea va creste treptat pana va deveni insuportabila..in varianta mai directa e mai scurt si la obiect dar tipa trebuie sa stie de asta ca sa nu se urce pe pereti..deci spune-i.

Spor. happy

| a răspuns:

In cele mai multe cazuri in momentul in care 2 tineri lipsiti de experienta, incearca sa intretina primul lor contact sexual, cel de dezvirginare, acesta nu poate fi intretinut din cauza aparitiei durerii insuportabile si pe moment se tot amana dezvirginarea pentru o alta incercare... la o alta data.
Fiindca nu ai mentionat daca te referi numai la actul sexual al dezvirginarii propriu zise sau si la perioada imediat urmatoare sexul de dezvirginarea, trebuie sa afli urmatoarele informatii. De cele mai multe ori si mai ales in cazul fetelor care niciodata NU s-au masturbat intravaginal, adica nu au practicat ''nevinovata degetica", in majoritatea cazurilor de obicei dezvirginarea a fost de la foarte dureroasa la practic imposibil de suportat. In plus aproape intotdeauna in astfel de cazuri se instaleaza o stare de disconfort generalizat in toata partea inferioara a abdomenului pentru o perioada de circa 4-7 zile situate dupa dezvirginare. Durerea insuportabila existenta la prima incercare de penetrare se datoreaza faptului ca muschii care constituie vaginul sunt supusi unei intinderi bruste, violente si exagerate peste limita lor de alungire. Intinderea muschilor fiind cu atat mai mare si mai dureroasa cu cat penisul partenerului este mai gros. Fiindca vaginul este constituit dintr-o insiruire de mai multi muschi circulari si acestia au o anumita lungime bine definita, care nu poate fi modificata rapid/intr-un timp scurt de cateva zeci de minute, indiferent de cat timp ar dura preludiul, de modul in care este executat, de cantitatea de lubrifiant folosit si nici de cat de relaxata devine femeia. Lungimea fibrelor musculare care intra in constitutia vaginului vor ramane nemodificate si la fel de lungi si din acest motiv canalul vaginal ramane in continuare la fel de stramt dupa preludiu si la fel de greu de patruns si in cazul urmatoarelor contacte sexuale. In momentul in care penisul intra fortat in canalul stramt al vaginului, muschii sunt intinsi instantaneu si in mod brutal peste limita lor de intindere, fapt ce va provoaca intotdeauna durere in loc de placere si satisfactie. In cazul in care aceste intinderi si reveniri repetate a muschilor provocate de penetrarea ritmica se produce mai mult timp, va provoca mereu/intotdeauna febra musculara, exact la fel ca si cea care apare in cazul unui antrenament intens si de durata efectuat fara o incalzire prealabila.
Intinderea fibrelor musculare la o anumita lungime bine definita va avea drept urmare o largire a canalului vaginal la o anumita dimensiune, care ulterior se va mentine definitiv nemodificata, dar acest lucru se produce dupa o anumita durata in timp. Din acest motiv dupa sexul de dezvirginare se constata ca si urmatoarele acte sexuale,(cateva, imposibil de precizat ca si numar), la inceput vor fi uneori foarte dureroase, insa cu timpul treptat durerea va dispare si in locul ei se va instala placerea. Mai ales la inceput, dupa dezvirginare singura solutie cu adevarat eficienta o poate reprezenta cunilitia sau o masturbare realizata printr-o "degetica" mai lunga dar efectuata cu tandrete inainte de inceperea penetrarii propriu zise. De obicei pentru a nu agrava si amplifica durerea aparuta imediat dupa sexul de dezvirginare, devine necesara o perioada de circa 6-7 zile de pauza/repaus in care sa se efectueze doar jocuri sexuale, cum ar fi petting-ul, insa fara penetrare. De obicei urmatoarele acte sexuale imposibil de precizat numarul lor (5-7 chiar si 10) vor fi dureroase in mod diferit, insa disconfortul produs de sex se va diminua treptat pe parcursul primelor saptamani de activitate sexuala. Perioada si gradul de disconfort resimtit dupa dezvirginare depinde atat de conformatia si dimensiunea vaginului tau cat si de dotarea partenerului de sex cat si a tandretii, modului in care acesta actioneaza de fiecare data. Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Mersi pentru răspuns. Am citit și pot spune că sunt mai informat, dar îmi poți da o metodă optimă pentru a reuși primul act cu cât mai puțin discomfort?

Răspuns utilizator avertizat