|

Salut, TPU.In seara asta in timp ce discutam cu prietena mea ea mi-a spus ca simte ca ma strange in brate in timpul somnului ( obisnuieste sa doarma cu perna in brate. ) Nu simte ca ar strange in brate perna ci pe mine, mi-a spus ca este destul de nelinistita in timpul somnului ca si cum s-ar excita. Toate astea se intampla in timpul somnului cand ea este practic inconstienta, ce inseamna asta? Cum ar putea sa scape de acest lucru?Toata povestea dureaza de aproximativ 2 saptamani, in fiecare seara, si este din ce in ce mai real...Dau F.U.N.D.A!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Exista studii facute despre pozitia in somn, care ne-ar putea dezvalui personalitatea fiecaruia.
Uite ce se spune despre dormitul cu perna in brate:
"- Pozitia fetusului : ghemuit intr-o parte, tinand, eventual, o perna in brate.Cea mai populara pozitie in somn, apreciata de 41 % dintre subiecti. Femeile o apreciaza intr-o proportie de 51 %, de doua ori mai mult decat barbatii. Oamenii care dorm in aceasta postura tind sa fie orientati catre lumea exterioara, dar poseda un eu interior foarte sensibil.Atunci cand fac cunostiinta cu cineva tind sa fie timizi la inceput, dar se relaxeaza in scurt timp."
Mai multe, gasesti aici:
http://www.diane.ro/2010/05/pozitia-in-care-dormi-si-personalitatea.html

Legat de intrebarea ta clara,iubita ta in somn este in puterea subconstientului,depozitul ei de ganduri absolut intime,amintiri si nelinisti.
Visele si starile ei sunt acordate cu starea subconstientului ei, in somn.
Si daca are o teama in ce va priveste sau o dorinta sexuala refulata, toate acestea vor iesi la iveala foarte usor.
Inconjoar-o cu dovezi de dragoste care sa-i ajunga la inima si totul va fi bine, este foarte sensibila, desi n-o marturiseste!
Imi place de voi mult!
:)

| a răspuns (pentru greece12):

Multumesc pentru sfat si explicatia oferita!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| explică:

Pai sa mai ia perna in brate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt niste stari de bine nimic de speriat. Ce nu poate realiza cat timp e treaza (nu conteaza cauza din care nu poate), subconstientul ei isi da seama ca este ea este langa tine si te strange in brate. Ori viseaza prea realistic...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Se gandeste foarte mult la tine, si din cauza asta reactioneaza asa prin vise.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic ca solutia la problema ta ar fi sa iei locul pernei si sa nu-i mai dai motive de "neliniste". Probabil si prietena ta are probleme hormonale, consulta un doctor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează