anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut TPU! Iubita mea nu mai vorbește cu mine de o săptămână. Am incercat sa dau de ea prin rude pentru ca nu am noile ei date de contact si nu vrea să îmi vorbească. Ma stresez si ma consum foarte mult din cauza asta. Ce as putea sa fac? Fundă!

9 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Să-i respecți decizia!
Consider că are motivele ei pentru care să te ignore, prin urmare las-o in pace.

| Annastassia a răspuns:

Ce ai facut atat de rau, de fuge... de frica ta?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Degeaba te consumi pe gratis că nu rezolvi nimic.
0. Iubita ta nu mai este a ta. Ca să re devină a ta, trebuie să faci o modificare radicală de conștiință. Ea nu mai vrea să se întâlnească cu fostul Anonim și nu o va face. Ca să ai o șansă, trebuie să devii alt om și să îi demonstrezi asta.
1. Să îți schimbi atitudinea interioară personală care a determinat despărțirea.
2. Să studiezi cartea Joe Vitale - Zeri limite și să aplici în viața ta ce scrie în ea.
3. Sî îi transmiți de la distanță gânduri bune. Și asta se exersează și se învață.
4. Așa cum scrie în Biblie, Impărăția Cerurilor se ia cu năvală. Adică se cucerește prin luptă. Iubita la fel. Punctele 1-3 să fie lupta ta. Dacă nu, nu.

| ShelbyGT a răspuns:

Gândește te dacă i-ai zis ceva sau făcut ceva și ai stresato de și-a schimbat toate datele de contact. Și eu am pățit ceva similar cu o fata si pur și simplu s-a făcut dispărută.

| Emma30555 a răspuns:

Renunță la ea. E cel mai bine pentru amândoi. Mai sunt si alte fete, vei putea găsi pe cineva cu care sa te înțelegi. Dacă continui ar putea sa meargă la politie sa te reclame, eu zic ca e mai bine sa ți vezi de drum ca sunt atâtea fete pe lume, găsește pe cineva și ai grija cum te comporți ca dacă nu te porți cum trebuie se va repeta istoria. Poți apela și la un psiholog daca simti ca ai nevoie de niște îndrumări

| ancaval a răspuns:

Să renunți la ea!

| mastadont a răspuns:

Nu are rost să te consumi, dacă nu mai vorbește cu tine probabil nu mai vrea nici un fel de relație, o fi având motivele ei. Decât să-ți folosești energia căutând-o fără rost mai bine cautăți alta.

| S8N a răspuns:

Cauti alta. Iti vei da seama ca fata aia nu te respecta si nu te ajuta cu nimic in viata. Daca ai respect de sine, vei realiza ca persoanele de genul nu au ce cauta in viata ta si vei cauta o fata caruia ii pasa de tine si care nu face prostii din astea.

Serios, fata asta iti va aduce doar belele. Las-o in pace si cauta una noua.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Pui aceeași întrebare de peste o luna! Am impresia ca ești foarte obsedat și ai exasperat-o pe biata fata sad sincer îmi este mila de ea, dacă a ajuns sa își schimbe numărul și sa roage lumea sa nu îți spună nimic de ea înseamnă că e destul de nasol. Las-o în pace. Dacă te vrea, vine ea. Sa știu ca multe femei când spun "gata" înseamnă GATA!