|

SALUT TPU. Vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.

Am 17 ani si m-am masturbat pana acum timp de un an si ceva o data pe saptamana, uneori mai exageram si ma masturbam mai des.Acum cand fac asta ejaculez cam dupa 15-20 de sec si nu -mi convine.Intrebarea mea este daca ma las de masturbat timp de cateva luni sau un an pot sa reusesc dupa sa ejaculez mai greu?

Atunci cand voi avea prima partida de sex voi ejacula tarziu sau la fel de repede?

Va rog sa-mi rasundeti serios.

FUNDA!

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Un an ar fi mai corect,vezi,tot ce e prea mult strica.
Da,iti vei reveni.
Hraneste-te sanatos,odihneste-te cat mai bine,nu mai fa abuzuri,renunta la alcool si fumat(daca obisnuiesti),oxigeneaza-ti creierul, iesi la aer si fa sport!
Cu ambitie, totul se poate, excesele insa, dauneaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună.
Este efectul negativ al masturbării!
Fă-ți o prietenă și controlează ejacularea, în caz contrar te vei face de râs!
Pa, pa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Masturbarea nu produce ejaculare precoce, in cazuri rare produce ejaculare intarziata. Despre teoriile anti-masturbare:

The medical profession isn’t convinced. Every doctor and psychologist I spoke with informed me that "there’s no evidence" to link masturbation to sexual performance, and that it’s an over­simplification to think that frequent masturbation is the cause of delayed ejaculation. According to ­Stephen Snyder, a sex therapist in Manhattan, it’s "most often not the case." Darius Paduch, a professor of urology and reproductive medicine at Weill ­Cornell Medical College, went so far as to say that ejaculation leads to greater fertility. "In our practice, we pretty much make men achieve an erection at least three to four times a week," he says. Paduch also cited studies that found that men who ejaculated multiple times a week faced less risk of erectile dysfunction later in life. There’s also the body’s natural process of elimination: Many anti-masturbators start having wet dreams.
—Emily Witt, Hands Off, New York. 4/22/2013, Vol. 46 Issue 12, p28-31. 4p.

Traducere: Profesia medicala nu s-a lasat convinsa. Orice medic si psiholog cu care am vorbit m-a informat ca "nu exista dovezi" pentru o corelatie intre masturbare si performantele sexuale, si este o suprasimplificare sa credem ca masturbarea frecventa ar fi cauza ejacularii intarziate. Conform lui Stephen Snyder, un terapeut sexual din Manhattan, "cel mai adesea asta nu se intampla." Darius Paduch, un profesor universitar de urologie si medicina reproductiva la Weill ­Cornell Medical College, a mers mai departe, spunand ca ejaculare produce o fertilitate mai ridicata. "In practica noastra medicala, cautam ca barbatii sa aiba erectii de cel putin trei sau patru ori pe saptamana," a spus el. Paduch a citat de asemenea studii care au gasit ca cei care ejaculau de mai multe ori pe saptamana aveau un risc mai scazut de disfunctie erectila pe masura ce inaintau in varsta. Exista de asemenea...2010 - 2118 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te-ai specializat pe "manual", e greu de revenit la normal, dar nu imposibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi ce inseamna sa te masturbezi des? Daca te lasi de masturbare, macar un an de zile, ai sanse ca penisul tau sa ejaculeze normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează