|

SALUT TPU. Vreau sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Am 17 ani si m-am masturbat pana acum timp de un an si ceva o data pe saptamana, uneori mai exageram si ma masturbam mai des.Acum cand fac asta ejaculez cam dupa 15-20 de sec si nu -mi convine.Intrebarea mea este daca ma las de masturbat timp de cateva luni sau un an pot sa reusesc dupa sa ejaculez mai greu?Atunci cand voi avea prima partida de sex voi ejacula tarziu sau la fel de repede?Va rog sa-mi rasundeti serios.FUNDA!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand vei face sex o sa durezi mai mult si nu vei avea parte de placerea actului sexual, daca renunti si te abtii macar odata pe luna sa o faci organismul isi va reveni la normalitate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-ar putea sa suferi de ejaculare precoce. Trebuie sa te documentezi pe subiectul asta si sa vorbesti cu un specialist in domeniu. Absenta masturbarii nu cred ca iti va rezolva problema fizica pe care o ai, ci te va ajuta sa eviti izolarea sociala. S-ar putea ca, autosatisfacandu-te si obisnuindu-te cu mediul acesta, cand vei avea o partida de sex sa nu mai simti o placere atat de mare. Poate chiar vei ramane dezamagit. Iar daca ejaculezi prea repede, s-ar putea ca nici partenera ta sa nu aiba timp sa se simta bine cand faceti sex. Cauta pe net "ejaculare precoce" si discuta si cu un specialist sa vezi daca ti se aplica si ce optiuni ai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Laso mai usor credema...deoarece organismul tau o sa o ia razna si dupa aia nu ii mai dai de capatwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează