anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salutare.

De ce toate femeile sunt atat de tari când vine vorba de contactul vizual și verbal cu un bărbat?

Noi ca barbati/băieți avem intenția sa ne balbaim, sa ne fie rușine și toate astea..cand vorbim cu fete/femei.
Ma rog nu toți bărbații suntem asa..eu știu ca am fost..acum nu mai sunt.

De ex o femeie când vorbește cu tine se comporta normal chiar dacă te place sau nu..se uita oarecum indiferent si menține contact vizual... fără nici o rușine.

Eu cred ca toate femeile sunt așa. Pana acum nu am văzut vreo femeie care sa se comporte ca un bărbat fraier.

Eu sunt bărbat. Am...fost,,pampalau" la un moment dat, dar vorbind cu femeii încet, încet am început sa simt o indiferenta..fie ca îmi place sau nu de acea femeie.In schimb femeile parca se nasc cu asta.

Am auzit ca femeile se maturizează mai repede dar nu cred ca are vreo legătură..acum nu stiu.


Funda la cel mai.bun.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este dovedit medical ca fetele se dezvolta mai repede decat baietii, maturizandu-se atat fizic cat si mental cam cu 3 ani mai devreme ca baieti, de aceea va intimideaza, in special pe cei care sunt sub 20 de ani si inca nedezvoltati.
In ce privesc barbatii adevarati, aceia nu se balbaie niciodata, doar pampalaii (exceptie fac cei cu handicap mental, pe care nu-i putem numii pampalaii, pentru ca sunt mai inceti la minte din nastere).

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu toate femeile sunt asa, la fel cum nu poti spune nici de toti barbatii ca se balbaie, le este rusine si asa mai departe.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu cred că maturitatea cognitivă are vreo treabă cu relațiile.
Eu tind sa cred că femeile sunt mai încrezătoare decât bărbații, fiindcă femeile vor fi mereu mai apreciate decât un bărbat, in contextul in care ambii fac același lucru.
Evident că atunci când un bărbat nu are stima de sine dezvoltata și nici nu are experiență se bâlbâie și îi e frica să facă contact vizual, asta e aplicabil și la femei.
Acum că ai mai prins curaj și experiența, de asta lucrurile par mai ușoare.

| Konstantinos99 a răspuns:

Asta e talentul lor, este exact coasta pe care a loat o Dumnezeu de la noi si a sadit o pe eve, este acel lucru pe care noi nu putem.Ele sunt superioare sufelteste! Fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. Si ele au aceeasi senzatie dar sunt capabile sa sa stapaneasca sufelteste.

| cristinabab a răspuns:

Generalizezi si nu e ok. Baietii sunt cumva de cele mai multe ori cei care fac primul pas si de asta sunt mai emotivi. Nu suntem prea diferiti sa stii. Iti dau exemplul meu, sunt ceea ce poti numi o "fata rea", foarte rar cand ma intimideaza ceva dar am un anumit tip care ma intimideaza rau de tot. Nici nu am sperante la el sau asa ceva, dar simt ca pic din picioare cand il vad laughing Cand imi si vorbeste parca ma loveste cu ceva in cap