| MarianTM125 a întrebat:

Salutare TPU, am o curiozitate, dar prima oara cand faci sex cat rezisti? Rezisti putin sau mult? Nu as vrea sa intalnesc o situatie jalnica

Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Depinde de mai multi factori: cu cine il faci, marimea intimitatilor, cat de excitat esti. De regula se recomanda ca prima data sa se practice masturbarea cu o jumatate de ora inainte sau sa se bea o cinzeaca de tuica.
Da, o sa ai o situatie jalnica daca te-ai laudat ca ai experienta.

14 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca iti lipseste cu totul experienta sexuala in acel caz este posibil ca primele acte sexuale sa fie extrem de scurte sau este posibil ca ejacularea sa se produca''instant'' in momentul in care glandul penisului intra in contact direct cu ''pasarica'' partenerei de sex. Iti doresc sa ai parte de succes! big grin

| GRYM2 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Pai cum sa ai experiente sexuale cand tu nu ai mai facut sex doar experienta in masturbare si cunosti foarte bine sexul si corpul insusi.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru GRYM2):

Ai auzit de PETTING, care reprezinta in fapt, sexul surogat?

| GRYM2 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Am sa caut ca m-ai facut curios.

| MarianTM125 explică (pentru corbulalbrosu):

Ai dreptate, multumesc frumos

| MarianTM125 explică (pentru corbulalbrosu):

Ce este? poti sa explici mai bine?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru MarianTM125):

Activitatea sexuala denumita petting poate fi considerata ca fiind un excelent inlocuitor al sexului real. Insasi din definitie reiese ca acest cuvant "petting" provine din englezescul "to pet" si inseamna a mangaia si a dezmierda. De fapt, petting-ul corect executat inseamna un pic mai mult deoarece reprezinta totalitatea sarutarilor, atingerilor, mangaierilor etc. extinse pe intregul corp in vederea excitarii locurilor/zonelor erogene ale partenerului. In timpul petting-ului totul este permis, adica chiar si cunilitia (linsul "pasaricii") cat si sexul oral, insa este interzis cu desavarsire intretinerea sexului real, adica penetrarea vaginala. Petting-ul reprezinta totalitatea jocurilor erotice si sexuale si din acest motiv este cea mai tandra, frumoasa si pasionala activitate in care poti sa incerci orice iti face placere cu conditia sa reusesti sa respecti regula de baza, de a nu depasi limita obligatorie impusa; se permit toate perversiunile si/sau fanteziile sexuale adica totul... mai putin penetrarea. Prin petting se intelege practicarea tuturor actiunilor la care pot recurge cuplurile de adolescenti care inca nu si-a inceput viata intima, dar care cauta totusi sa-si provoace reciproc placere sexuala care sa se finalizeze prin orgasm si ejacularea. Petting-ul este o forma de provocare a placerii sexuale la care apeleaza tinerii care inca nu si-au inceput viata intima, sau altfel spus, petting-ul se considera a fi un joc erotic (soft sau mai hard, dupa numarul de haine pe care le pastreza tinerii pe ei...), a carui scop final este obtinerea placerii maxime. Altfel spus, petting-ul se doreste a fi alternativa aproape reala a actului intim sau sexual pentru tinerii virgini, fiind de fapt o alternativa de "sex surogat" pentru cei ce vor sa-si pastreze (inca!) virginitatea. Succes si satisfactii in cazul in care vei accepta sa practicati asa ceva. Multa sanatate!

| MarianTM125 explică (pentru corbulalbrosu):

Aa am inteles, multumesc frumos pentru tot. iti urez si tie succes in continuare

| Emilian65 a răspuns:

Baietii, prima data nu rezista mult. Dar, urmatoarele numere rezista din ce in ce mai mult.

| CopilThembel a răspuns:

Reziști puțin.

| RacPac a răspuns:

Depinde... Eu in primele contacte sexuale nu am reușit să termin

| NotNamed a răspuns:

Cu mult noroc, maxim 2 minute. Cu putin noroc, instant cum atingi buzele.

| alinstefanvlad a răspuns:

Depinde cat de smecher esti. Daca o ai mare te tine mult(3 min).