| SkryDll a întrebat:

Salutare TPU.
Am o mica problema: Am facut sex cu prietena mea ea fiind la menstruatie, iar eu am ejaculat in ea. Exista vreo sansa sa ramana insarcinata 100% sau sunt doar procente mici? Ea era in a doua zi de menstruatie.

Răspuns Câştigător
| AnjaAHUI a răspuns:

Bună!

Probabil că știi deja că pentru conceperea unui copil spermatozoidul trebuie să întâlnească ovulul. Ovulul apare la jumătatea distenței dintre două cicluri menstruale. Cel puțin asta scrie la carte și este valabil în general pentru ciclul regulat. Atunci când ciclul menstrual nu este regulat, când există probleme, tulburări sau infecții ovulația nu mai apare la jumătatea distenței, ci în perioade de timp pe care nu le poți stabili cu precizie. De asemenea chiar și atunci când ciclul menstrual este regulat, data precisă a ovulației nu poate fii știută 100% sigur, decât prin metode moderne de monitorizare.

Pe scurt, există șanse să fie însărcinată. Nimeni nu îți poate spune cu precizie cât la sută, acest lucru este imposibil de știut, dar există șanse.

Metodele de contracepție sunt:
1. Prezervativul (masculin sau feminin)
2. Anticoncepționalele
3. Abstinența

Din păcate nu există nicio dovadă științifică pentru a atesta veridicitatea miturilor precum sexul în a doua zi de menstruație nu poate rezulta în niciun caz într-o sarcină. Sexul neprotejat poate rezulta oricând într-o sarcină.

Sfatul meu este ca pe viitor să vă protejați și să fiți mai atenți. Un copil nu este o joacă. Oricum sănătate multă în continuare și să auzim de bine!

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In general is 0% sanse sa ramana insarcinata, acu se mai intampla si ghinioane, da n-oti fi voi aia.

| Annastassia a răspuns:

Insarcinata nu, dar sa se aleaga cu o infectie urata, da, atat tu, cat si ea.

| Annastassia a răspuns:

In orice caz, din 25 de zile fara ciclu, de ce naiba ati ales cea mai imputita zi a lunii, ca sa faceti sex?
Chair nu mai puteai sa stai fara sex?
Punteai macar sa faci o laba, daca tot nu aveai chef sa astepti, dar nu sari pe fata sa faci sex, in cea mai dureroasa si murdara, perioada a ei.
Unii dintre voi, chiar ca sunteti porci!

| SkryDll explică (pentru Annastassia):

Fiecare dintre noi are cate un fetis sexual. Nu ma judeca pentru faptele pe care le fac chiar daca sunt rele sau bune, bine? Iti multumesc de raspuns totusi.

| Annastassia a răspuns (pentru SkryDll):

Din paacte, asat nu-i fetis!
Doar o mare nepasare pentru cineva care sufera. Asa ceva nu faci omului pe care-l iubesti, alegand cu buna stiinta sa-i provoci dureri mai mari, posibil hemoragii sau infectii.
Sincer, cum te poti bucura de sex, cand fata aia este in durere?
Ar fii o singuar explicatie, ai o obsese bolnavicioasa sa provoci durere prins ex si asta se cheama sadism.

| Emma30555 a răspuns:

Teoretic nici o șansă.