anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ti se pare corect, ca sa-ti verifici partenerul daca te inseala? Cand recurgi la astfel de gesturi, asta nu inseamna ca lipseste increderea? Explicati de ce nu e bine, sau e bine.
Pentru ca am observat ca unele persoane sunt de acord cu asta.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DeeaMarry a răspuns:

O persoana isi verifica partenerul/partenera doar daca nu are incredere in el/ea. Daca lucrurile nu se schimba curand, nu cred ca relatia va dura prea mult timp.

| IMC90 a răspuns:

=editat=

| Neinteresantul a răspuns:

Mai bine verifici si opresti din timp daca e cazul, decat sa stai ca idiotul si sa abuzeze de increderea ta.

| h3r a răspuns:

Buna.
Nu cred ca este ceva foarte normal, corect. Si aici nu e vorba de intimitatea partenerului, ci de incredere.
Daca partenerul/partenera si-ar dori sa-ti verifice telefonul, ar fi un gest urat din partea ta sa il/o refuzi, deoarece prin asta dovedesti ca ascunzi ceva. Avand constiinta curata, probabil o sa te simti prost cand o sa fi pus in aceasta postura.
Insa, nu cred ca intr-o relatie de lunga durata exista asa ceva. Nici nu se pune problema cu "verificatul", pentru ca exista incredere din partea amandurora, neavand niciun motiv de gelozie.
Cat despre motive, cand ti se pare ceva dubios, nu cred ca este ceva exagerat daca ai vrea sa verifici. Si poti verifica prin comunicare, vorbind cu partenerul, nu luandu-i telefonul sau anumite parole.
Parerea mea este ca nu ar trebui sa exista asemenea gesturi intr-o relatie serioasa, insa nici sa nu-l prea scapi de sub papuc pe partener.
Asta e doar parerea mea, sper ca nu am deranjat.

Take care.

anonim_4396
| Anonim explică:

Aaaaa,de-asta esti? laughing rolling on the floor Nu trebuie sa ma verifici tu sau sa te verific eu, ne dam in fapt singuri, si asta fara sa vremwinking Chestia cu cautatul in calculator, pe telefon, in agenda sau mai stiu eu unde este de prost gust, eu nu as face asa ceva, numai persoanele geloase practica astfel de "sport"

| Demonull a răspuns:

Amuzanta rau situatia astalaughingAm intalnit multe tipe care doreau sa-mi verifice agendele cu orice pret, dar aveam parole grele.Nu permiteam acest lucru pentru ca pe langa ea mai erau si altelelaughingIn concluzie nu e corect sa fii verificat cand ai ceva de ascuns.pe de alta parte cand vrei o relatie deschisa lasi acces partenerului la tot.

| Ichnat a răspuns:

Nu sunt de acord deoarece o relatie nu poate functiona fara incredere big grin! Cum ar fi ca iubita/iubitul sa se uite in agenda de telefon, mail, sms-uri? straight face