|

URGENT VA ROG! Buna, va voi spuna exact cele întâmplare. In jur de 5 septembrie am avut un contact sexual neprotejat, a durat in jur de 10 secunde si am simtit ca si-a dat drumul in mine desi nu isi dăduse după cum spune el, probabil a fost lichidul acela care curge înainte. Speriată fiind, m-am dus la baie repede si inainte sa urinez am simtit ca a curs putin ceva inapoi (nu sunt 100% sigura, precizez). In 10 minute am fugit la farmacie si mi-am luat pastila, Escapelle, imediat. La 5 zile după pastila am avut o sangerare care a durat 3 zile (curgea putin cateva picaturi) si am fost speriată de ideea ca ar putea fi sangerare de implantatare. Apoi la 2 săptămâni, am avut iar ceva, nu stiu daca sângeroasă sau ciclu, a durat 5-6 zile maxim însă la fel, curgea extrem de puțin fata de cum imi venea mie normal. Nu am exclus ideea de a fi o dereglare hormonala. Toate bune, acum o săptămâna m-a durut burta în partea de jos cateva zile dar nu o durere insuportabilă. Alte simptome nu am avut. Acum însă cam de 2 zile urinez des cam de 2 ori pe ora imi vine desi cand ma duc nu urinez mult. Am auzit ca este simptom de sarcina...precizez ca m-am gândit si ca ar putea fi răceală, obisnuiesc sa umblu desculța pe gresie si am mai stat pe lucruri deci. Va rog ajutati-ma credeti ca sunt însărcinată? Ma sperie aceasta urinare frecventa. Trece de la sine? Ar putea fi de la faptul ca ma gandesc prea mult? Ce credeti?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Urinarea si durerile sunt de la o posibila infecție urinara (ai spus ca mergi mult desculță pe gresie). Cat despre sarcina, de la lichidul preejaculator nu ai cum sa ramai insarcinata, totuși dacă vrei sa fi sigura poți face un test de sarcina. Ai grija ca ciclul menstrual o sa fie mai intarziat datorita acelei pastile. Dacă simptomele continua ai face bine sa mergi la ginecolog. Multa sănătate!

| explică (pentru PegassiDoctorulThau):

Deci simt ca nu mai suport, de exempli acum am fost la baie acum 10 minute, si după ce m-am ridicat parca nici nu făcusem, deci fac des si putin, nu fac totodata, si ce o senzatie nașpa ma simt mereu de parca sunt plină...Sa fie sarcina sau răceală? Dacă ma duc la doctor si imi cere analize de urina ar putea vedea ca sunt gravidă (daca sunt) si nu as vrea sa afle ai mei înainte de mine. ce poate fii?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Saraonescuuu1010):

Mai mult ca sigur după simptome este o infecție urinara, cumpăra din farmacie daca nu ai prin casa Uractiv, ala nu are ce sa facă rău, pur si simplu curata sistemul urinar. După o zi, 2 de la inceperea tratamentului o sa iti treacă dacă este de la aia. Nu sunt scumpe pastilele, dar vezi ca o sa urinezi albastru. Cat despre intrebarea cu sarcina, fa un test de sarcina si ai răspunsul.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru PegassiDoctorulThau):

Am facut azi dimineata un test de sarcina. A iesit negativ

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Saraonescuuu1010):

Stai liniștită și fa un tratament cu Uractiv, este doar o infecție urinara. Multa sănătate!

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru PegassiDoctorulThau):

Buna ziua, am noutăți... sper sa-mi răspundeți. Deci acum 3 zile m-a luat o durere groaznică de stomac si burta, de vărsat, am vărsat mai mult forțat ca să imi treaca durerea. Am mers la medic si mi-a spus ca e o răceală la pare amestecată cu ceva la stomac probabil de la mâncare. Am luat pastile si mi-a trecut. Mi a venit ciclul ieri, la început foarte putin si maro iar după a început să arate mai normal, dar tot mai putin decât de obicei si maroniu. Ar putea fii de la pastila? Trebuia sa-mi vina In jur de 23-24...Am facut un test de sarcina acum 5 zile si a iesit negativ. Sa ma tem de o posibilă sarcina?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Saraonescuuu1010):

Nu, cât timp testul este negativ și ai avut ciclu nu are cum sa fie sarcina. Când o femeie este însărcinată nu are ciclu menstrual.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

N-ai nimic, esti doar dereglata. O sa treaca in cateva luni.
Si faptul ca ai luat pastila aia imi pare o reactie exagerata, dar na, daca erai atat de stresata...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unele simptome pot fi de la acea pastila! Este si stresul aici, ar trebui sa stai calma daca ai luat acea pastila

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează