In clasa a 7a m-am indragostit de un tip care era ff super dar n-a tinut deoarece el m-a inselat cu alta doamne ah si cat l-am iubit
La 11 ani si am fost cu tipul de care m-am indragostit dar am vazut ca e badaran si i-am dat papucii(era in a 7a si avea 12-13 ani )
Pei... prima data la 13 anii (dragoste copilareasca)
a doua oara pe la 18 anii (dragoste nebuna)
a treia (mi-a fost fatala) pe la 22 (dragoste la prima vedere) si (despartiere la prima cerata) ff adevarat... dar nu imi fac griji pentru ca pana la 100 de anii tot indragostit voi fi...
Blu3, tin sa te contrazic.
Si eu ca multe fete de asemenea m-am indragostit prima oara ( am avut parte de prima iubire ) la 13 ani si 8 luni ( ce e drept nu imi aratam varsta.in sensul ca paream de 16 ani ). iar el avea 20 de ani fara 2 saptamani.( insa nici el nu-si arata varsta, el parea sa aiba maxim 18 )...si pot spune ca a fost IUBIRE.nicidecum 'obsesie' sau doar atractie fizica..
Acum insa depinde de fiecare in parte...eu am fost matura inca de mica si tocmai de aceea sunt sigura ca nu a fost doar " bambilici pe sarma ".
Peace all :*!
,,, sincer cand aveam vreo 5 anisori,,, asta prima data,,, dar cu adevarat pe la 11 ani,,, mama inca ma mai gandesc la el si am 14 :O:O ,,, insa nu se poate spune ca i-am ramas chiar fidela,,,
app da uh ?
,,,, da
Prima data la 12(dragoste de copii)
dragostea adevarata am cunoscut-o la 15 ani si jumatate intr-un final ne-am si casatorit
au trecut 5 anii de atunici.
M-am indragostit cam pe la 16 ani si nu voi uita acest lucru toata viata, a fost extraordinar de frumos.
Nu cred ca v-ati indragostit voi asa de tarziu la 12 ani ma rog eu la 4 :''>
anonim_4396 întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: