| sasha1265 a întrebat:

Ce serii de carti imi puteti recomanda(in special cu vampiri) pentru lectura? In afara de Academia vampirilor, Jurnalele vampirilor, Twilight, Casa noptii. Argumentati, va rog! big grin FUNDA+VOT

6 răspunsuri:
| sabilopod a răspuns:

Interviu cu un vampir de anne rice (se gaseste la librariile adevarul). este f interesnta. n-am reusit s-o termin fiindca mi-e prea frica happy

| blackdragon_7370 a răspuns:

Chiar vrei cu vampiri?! Intr-un final o sa te plictisesti,iti spun sigur, asa ca iti voi da cateva carti pe care ai putea sa le citesti dupa ce iti trece aceasta pasa(Dar sa stii ca indiferent de faptul ca sunt sau nu sunt cu vampiri tot sunt grozave)
Cronicile vampirilor de Anne Rice(au aparut doar cateva in romana)Interviu cu un vampir, Vampirul Lestat, Hotul de trupuri, Vampirul Armand, Regina Damnatilor, Demonul Memnoch, Hotel transilvania(nu stiu de cine este scrisa), Vampiratii(e mai de copii mici), Fascinatie, Obsesie(melissa marr), Curajul, Jertfa, Tinutul Fierului(holly black), Cronicile imparatieli de purpura-3vol(herbie brennan), Scoala de vrajitorie-3vol(rose sabin), Gazda(stephenie meyer), Evermore(alyson noel), Ciclul Mostenirea(christopher paolini), Nu plange sub clar de luna(heather davis), Urzeala Tronurilor(nu stiu de cine este scrisa-este o serie), Vraciul-mai multe vol(joseph delaney), Tunele-mai multe vol(roderick gordon&brian williams). Poti sa cauti pareri despre aceste carti pe diferite blog-uri sau poti sa gasesti resumate la unele dintre ele pe net

| amicumms a răspuns:

Vulturul insangerat,Viu sau mort,Vampirii Sudului. Morti pana la apus,Vampirii Sudului. Clubul mortilor,un mesaj socant,ultima scapare, Berlin Noir II. Criminalul din umbra,Berlin Noir I. Toporasi de martie, Asculta si mori,Apocalipsul negru, Dracula. Colectionarul de istorie, Colectionarul de oase, etc.

| flyleaf22 a răspuns:

Daca iti plac Jurnalele vampirilor, o sa iti placa si Jurnalele lui Stefan. Sunt 3 volume despre "inceputurile" celor 2 frati ca vampiri. Mi s-au parut foarte incitante volumele, mai ales ca stiam ce urmeaza dupa.

| Naoa a răspuns:

Incearca True Blood. Sunt foarte interesante si creaza dependenta! In prim plan se afla povestea de dragoste dintre un vampir si o chelnerita telepata. Povestea este condimentata de aparitia unor vampiri rai, varcolaci, vrajitoare, etc.

Mai multe info aici:
http://vampirescrib.blogspot.com/......laine.html

Chiar merita citite :x

| BoyX6Boy a răspuns:

Sasha, eu iti recomand filmu. Se numeste Un Varcolac American In Paris. Daca nu iti da rezultate pe google.ro atunci scrie asa. A Werewolf American In Paris.