Nu exista vreun alt profil. Maximul de ore de informatica (4 in clasele 9-10, 7 in clasele 11-12) se face la matematica-informatica intensiv informatica.
Specializarea matematica-informatica intensiv informatica abordeaza mai mult programarea. O sa faci probleme mai grele de backtracking, recursivitate, grafuri (la bac se cere doar minimul acestor subiecte, la mate-info intensiv faci mult mai mult). Depinzand de profesor, vei face si grafica.
Cei de la mate-info simplu fac strict materia pentru bac. Cei de la intensiv aprofundeaza mai mult. In facultate, daca mergi pe domeniul informaticii, o sa observi diferenta destul de mare intre cei care au facut matematica-informatica si cei care au facut matematica-informatica intensiv informatica.
In concluzie, cea mai multa informatica se face la matematica-informatica intensiv informatica.
Nu vreau neaparat ''cea mai multa informatica'' deoarece stiu ca nu m as descurca.
vreau un profil la care sa fac si informatica, nu prea multa, dar nici deloc'; unde se fac si programari, nu stiu, daca exista ![]()
imi place informatica. nu ma arunc in vant dupa ea, dar mi ar placea sa fac suficienta
am vrut sa ma duc la mate-info, insa stiu ca va deveni mult prea greu *si matematica nu e chiar la ce ma pricep cel mai mult*, probabil n as suporta
Nu prea poti informatica fara matematica. Vei da de matematica si in facultate. Nu e atat de grea in liceu, trebuie sa inveti si sa-ti faci temele, dar nu e imposibil.
Ce mai poti face e sa mergi la Stiintele Naturii, fac mai putina matematica, dar si mai putina informatica (in sensul ca in clasele 11-12 nu mai faci deloc informatica, iar in clasele 9-10 faci foarte putina). Informatica se face foarte superficial la aceasta specializare.
nastaseelenacristina întreabă: