| Mrs637 a întrebat:

Buna! O prietena se afla in situatia in care a fost exmatriculata de la Ase, din cauza neacumularii creditelor pe anul respectiv (II). A aflat abia dupa ce s-a incheiat perioada de reinmatriculare, in iulie. Stiti cumva daca exista posibilitatea de reinmatriculare si in toamna? Iar daca da, va repeta anul sau cum se procedeaza? Multumesc!

3 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Daca a fost exmaticulata nu poate sa se mai inscrie anul asta, va trebui sa dea admitere din nou si sa inceaoa de la 0, I se pot echivala materile trecute daca i le recunosc profesorii.E vina ei fiecare trebuie sa isi calculeze creditele si ar fi tebuit sa stie cum sta treaba, exista o fise cu materile si creditele, deci e o neglijenta. Pacat dar asta e treaba, Spune i sa se inscrie la alt profil sunt facultati bune, dezavantajul este ca va trebui sa plateasca 2 sau 3 ani depinde de cati ani va face.

| Mrs637 explică (pentru Raducons):

Ea se putea inscrie, dar doar in per 15-19 iulie. Eu intrebam daca ar mai exista o posibilitate de reinmatriculare in toamna. Atunci cand un elev este exmatriculat din cauza creditelor, are drept de reinmatriculare. Problema este ca nu a fost anuntata si a observat tarziu, din intamplare, ca ea se afla in aceasta problema si de aceea a ratat perioada de reinmatriculari din iulie.

| Raducons a răspuns (pentru Mrs637):

La alta universitate unde mai sunt locuri o accepta sau la una privata, cu bani te ia, acolo nu mai poate anul asta