anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna! Precizez ca urmeaza sa fiu admisa la liceu. As vrea sa va adresez o intrebare, pentru cei ce stiu. Cum se procedeaza pentru ca la sfarsitul liceului sa obtii o bursa in strainatate? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca la sfârșitul liceului să obții o bursă în străinătate trebuie să te decizi asupra străinătății din timp și să inveți limba acelei străinătăți, la nivelul la care poți urmări cursurile de facultate de acolo. Apoi te decizi ce facultate vrei să urmezi. De exemplu pentru USA, dai testele TOEFL Și SAT, dar asta din timp, cam la sfârșitul clasei a 11-a, apoi aplici, trannsmiți online un dosar cu testele, notele tale din liceu, caracterizări de la profesori. vei avea apoi interviu online, la mai multe universități de acolo. Dacă obții un punctaj bun, căci bursele sunt la concurs, poți obține o bursă. Mai ai posibilitatea dacă cauți și ceri, să petreci un an de liceu acolo, de exemplu clasa a 11-a întru-un program de schimb de elevi. Din nou, ca să fii admisă, trebuie să cunoști bine limba. Așa că este preferabil să te înscrii acum la un liceu de engleză intensiv. Sunt situri specializate care te ajută în acest proces unele contra cost, altele gratuit.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Promit să detaliez totul dacă ne intrebi și ce salariu vei avea după ce terminând liceul la care incă nu ești, ai luat deja bursa și lucrezi part-time la o multinațlonală

Răspuns utilizator avertizat