| alexbzalex a întrebat:

Ce parere aveti despre utilizarea scrisorilor in zilele noastre?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Institutiile orisicum prin scrisori te acceseaza de obicei. Cu vremea o sa ramana o amintire, timpurile de dinaintea aparitiei compului faceau unicul mod de a comunica cu cineva mai ales daca in acea zona nu exista post telefonic.
Cand primeai de la cineva drag o scrisoare era ceva deosebit, emotia era foarte placuta.

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Sunt situatii in care nu-ti permiti sa trimiti mesaje. Elegant este sa scrii cu propria mana ganduri, idei trairi, urari.

| Florian1994 a răspuns:

Sunt utile...insa e nasol ca trebuie sa scrii frumos, sa te deplasezi pana la posta...sa atepti sa trimita aia scrisoarea, sa astepti sa ridice persoana scrisoarea din cutia postala. E frumos sa scrii scrisori insa cred ca doar in ocazii speciale!

| LuS[z] a răspuns:

O metoda clasica darcare devine din ce in ce mai putin folosita. Dar o scrisoare de dragoste va bine primita intotdeauna de toata lumea...laughing

| Betty18 a răspuns:

Eu nu as mai scrie o scrisoare caci exista foarte multe metode de a comunica cu cineva(email, fax, telefon, internet)

succes

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna!

Utilizarea scrisorii? Nu este chiar asa de folosira precum celelalte. Telefoanele, internetul, astea sunt la moda. Foarte putini oameni sunt cei care scriu scrisori. In curand nu va mai exista absolut nimeni. Este dificil sa scrii "Buna, Eliza! Azi am fost la mare si a fost foarte frumos. Stiu ca si tu vrei sa mergi dar inca nu poti." fata de ceea ce scrii pe messenger "buna eliza / azi am fost la mare sh a fost fff tare / stiu ca sh uh vrei sa mergi / dar ink nu poti /". In consecinta multi utilizeaza asta. Dupa cum vezi, numai anumite institutii iti trimit scrisoare pentru a te informa cu ceva. Acum tinerii folosesc telefonul si mesenger'ul. Singurele scrisori care se trimit sunt cele de dragoste, care sunt primite intotdeauna cu bratele deschise.
Oricum in secolul trecut erau foarte utile.

Pa-pa!