|

Cu ce medie se intra la liceul militar din campulung(fete)? stiu de celelalte probe si vreau sa aflu(daca stie careva)cam cum e viata pe acolo?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Am fost eu anul acesta dar nu am luat peste 6 la examen. erau 20 de locuri pentru fete si erau cam 90 care vroiau sa intre. mi se pare foarte tare liceul. si cei declarati admisi la toate probele trebuie sa mearga pe data de 1 iulie cu rezultatele de la evaluarea nationala. se face media dintre evaluarea nationala si notele de la testul de evaluare a cunostintelor sustinut la campulung moldovenesc si primele 20 cele mai mari medii sunt ca si intrati la liceu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Media de admitere este de 9.70.
Selectia se desfasoara conform programarii facute de Biroul Informare Recrutare, pe parcursul unei singure zile, la Centrul Zonal de Selectie si Orientare Câmpulung Moldovenesc (functioneaza în aceeasi cladire cu Colegiul Militar Liceal "Stefan cel Mare"). Probele constau în:
- testare psihologica (teste de inteligenta si chestionare de personalitate)
- testarea aptitudinilor fizice (parcurgerea unui traseu utilitar-aplicativ si alergare de rezistenta)
- interviu final de orientare si evaluare prin care se urmareste motivatia pentru cariera militara, coerenta si claritatea exprimarii.
Pentru admiterea în colegiul militar liceal se sustine mai intai o probă de concurs eliminatorie(ADMIS/ RESPINS), sub forma unui test grilă, la limba si literatura română si matematică. Media finală de admitere se stabileste conform metodologiei Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Abia trec in clasa 8.si puteti sa-mi dati si mie siteul de unde ati luat informatia cu media?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cam tarziu. Probele s-au dat deja.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează