| Bettybat a întrebat:

Hei TPU,
Am o intrebare pentru elevii de clasa a 8a care au dat astazi simularea la romana:
Ce se intampla daca am pus titlu la ultimul subiect cea cu rezumatul compunerii? Imi zicea o colega ca nu o sa imi ia in considerare compunerea daca am pus titlu, asa este? sad

Răspuns Apreciat de Editori
| Feri5 a răspuns:

Hey! E o idee proastă să pui titlu la rezumat. Titlu se pune numai la compunerile imaginative sau descriptive. La compuneri de genul eseu argumentativ care îți cere să demonstrezi ceva sau la rezumate, în cazul tău, nu se pune niciun titlu. Fii sigur(ă) că îți va depuncta lucrarea, dar asta e. Până la urmă e doar o simulare, iar pe viitor la examenul propriu-zis nu vei mai face chestia asta. Succes pe mâine la matematică și ai grijă să nu pui nici acolo titlu când demonstrezi o teoremă laughing)

5 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Nu stiu structura noua a examenului, dar sunt destul de sigur ca doua cuvinte puse in plus nu afecteaza prea mult corectitudinea subiectului, mai ales ca este vorba de o simulare.

Discuta cu profesorul si lamureste-te cum ar trebui sa fie structura compunerii respective. Si ai grija deosebita la evaluare.

| batranulintelept77 a răspuns:

E simulare deci și prin urmare nu de întâmplă nimic.
Rezumatul e al unui text, nu al unei compuneri, că nu tu ai făcut textul, ci doar l-ai rezumat. Vei afla la rezultate, nu te panica. Măcar dacă iei punctaj prost o să știi o treabă și nu mai faci la Evaluare.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Hey. In general nu se pune titlu la rezumat, insa nu iti va anula totul, stai calma. Cata vreme ai respectat celelalte lucruri (limita, minim 3 aliniate, sa incepi direct, fara introducere, sa nu faci ditamai compunerea de 2 pagini) sigur va fi bine, stai calm / calma. Succes maine la matematica!

| Eliora a răspuns:

Părerea mea, este că acel titlu nu afectează.

| Genevaaa a răspuns:

Scria clar sa nu pui titlu.o sa ti depuncteze dar nu tot