|

Salut TPU.Din curiozitate si din experienta voastra, celor care au dat bacul, imi ajung 2 saptamani de invatat pentru a lua o nota decenta in bac?(nota 7-8).De exemplu, daca m-as pune sa invat cu 2 saptamani inainte de bac.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Depinde la ce nivel ești acum și cât de mult poți învăța într-o zi.
Dacă ai avea același nivel de învățare pe care îl are un student în sesiune de exemplu, ai avea șanse. Dar nu cred că e cazul și cel mai bine e să te apuci chiar de azi de învățat.
Faci o variantă pe zi la una din materii și când mai sunt vreo 2-3 săptămâni până la bac nu faci altceva decât să înveți.
Depinde și la ce dai bac. Dacă dai la istorie/geografie de exemplu unde e o chestie de memorare, ai nevoie de mai mult timp ca să te asiguri că ai învățat tot. Dacă dai la mate, ai șanse să recapitulezi în 2 săptămâni.
Dar în niciun caz nu aș lăsa toate 3 materiile pentru ultimele 2 săptămâni.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de materie. La bio si romana da, la mate, fizica, info, chimie, nu.

| a răspuns:

E greu să înveți în 2 săptămâni materia. Sincer, trebuia să înveți până acum constant pentru a nu rămâne în urmă cu materia, iar în astea doua săptămâni in loc să înveți pur și simplu făceai exerciții, modele de bac până vedeai la ce ești bun și la ce nu, iar la ce ești mai slab puteai învăța într-adevăr în două săptămâni.

| a răspuns:

Ajung doua saptamani de recapitulat, nu de invatat.
In sensul ca in cei 4 ani de liceu ai fost atent la ore, in doua saptamani iti poti reaminti ceva astfel incat sa iei 7-8.
Dar daca stii foarte putin, ai nevoie de mai mult timp, as spune doua luni.

| a răspuns:

Eu cand am dat bacul acum doi ani am invatat zilnic inainte cu doua luni si tot am luat note de 8, 8.60 respectiv 5.60.

| a răspuns:

Nu,nu iti ajung 2 saptamani ca sa iei 7-8, din experienta proprie