|

Salut TPU!M-am gandit sa invat in vacanta asta si sa intru in forta in clasa a VIII-a.Voua ce metode de invatare v-au dat roade?Vreau sa invat geometria, ca n-am prea inteles-o.Si as vrea sa retin mai multa informatie la romanaFunda celui care aduce raspunsuri bune si folositoare!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca vrei sa ai rezultate fa-ti un program pe zile la invatat pe langa temele obisnuite.
Geometria incepi prin definitii(sa le intelegi), formule, desene si cel putin 10-15 exercitii din fiecare. Fa-ti cartoane fiecare figura geometrica cu desene, formule, cazuri speciale etc.
Ia subiectele la matematica si primele doua-trei luni cele mai usoare si vezi ce este mai greu.
Apoi prin Decembrie apuca-te de partea a doua dar fara ultima parte. Daca nu le stapanesti primele doua parti a treia o sa ti se pare imposibil.

La romana apuca-te sa faci subiecte. Citeste toate cartile si incearca sa le intelegi. Fa-ti comentarii si rezumate dupa cum le intelegi tu, nu le invata pe de rost.
Apoi apuca-te si invata cate o poezie din fiecare gen si comenteaza si cautata tot ce poti analiza la ea.
Apoi ia tema si fa cat mai multe referate pe diferite teme. Cauta oameni sa iti dea feedback si sa spuna ce le place si ce nu la ce scrii.
Asa vei avea succes.

1 răspuns:
| a răspuns:

Invata informatia, exerseaza si mananca in asa fel incat sa obtii vitaminele necesare functionarii corecte a creierului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează