| Tudorrr0 a întrebat:

Salutare! Tocmai am terminat liceul si nu stiu la ce facultate sa merg. Ideea este ca mereu sunt intrebat ce imi place sa fac, dar tot ce imi place este in legatura cu avioanele si zborul. Insa pentru a te face pilot ai nevoie de o suma imensa de bani la care nu am cum sa am acces niciodata cred, conteolor de trafic aerian este una dintre cele mai stresante meserii din cate am inteles si a mai ramas doar insotior de zbor. Eu la liceu am fost bun doar la matematica, am avut media 10, dar la fizica praf, nu am inteles niciodata materia asta poate si din cauza profesorilor. As fi incercat politehnica pe inginerie medicala, insa trebuie sa dau admitere la fizica.
Si planul de rezerva este ASE-ul, la facultatea de marketing sau management, dar nu stiu cat de bine e dupa.
Stiu ca in zilele astea e important doar sa ai o diploma de facultate, dar as vrea sa aleg si ceva din care sa profesez.

4 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Alege marketing sau management deoarece viitorul va fi al afaceriștilor și antreprenorilor! Medicii vor fi majoritatea înlocuiți de inteligenta artificiala și multe munci de jos vor fi făcute de roboti! Și nu este important sa ai o diploma de facultate dacă nu știi cum sa te descurci cu ea și nu ai cât mai multe calități! Îți urez mult succes la Marketing sau Management!

| NurseNico a răspuns:

Cu marketing nu faci mare afacere, ti-as recomanda sa dai la contabilitate daca vrei sa si profesezi in domeniul pe care il studiezi. Ai putea totusi sa te inscrii la selectiile pentru insotitori de zbor daca asta iti doresti cu adevarat, nu ai nimic de pierdut si ai nevoie doar sa cunosti bine limba engleza si sa ai inaltimea adecvata. Orice drum ai alege, iti urez mult succes in ceea ce iti propui sa faci. happy

| Tudorrr0 explică (pentru NurseNico):

Mulțumesc mult de tot!