Uite... daca iti este prietena adevarata te va ierta! Si eu m-am certat odata cu prietena mea cea mai buna, dar dintr'un fleac.Si sincer...nu stiu ce sa-ti spun dar mai bine stati fata in fata si vorbiti! Stiu ca odata a pierdut o colega ceva ce i'am dat eu si parintii au facut ditamai scandalul, dar nu m'a interesat pentru ca eu consider ca o prietenie este de 1000 de ori mai importanta decat o haina sau orice altceva pierdut!
Acum ca sa iau un citat,, Prietenia trece si prin foc!''
Normal ca s a suparat
bine zis "din cauza unei jachete" dar gandeste te ce inseamna o haina pentru o fata
[esti fata, jeez xD]
plus de asta poate era ceva sentimental sau ff scump![]()
si eu m as fi suparat, sincer...
dar probabil ca va veti impaca curand, depinde de personalitatea voastra si de genul vostru de prietenie
aiputea sa o intrebi ce ai putea sa faci ca sa te ierte, eventual saii cumperi alta jacheta sau sa ii dai ceva din garderoba ta ce ei ii place ![]()
sper ca te am ajutat:d
funda?
Pai ar trebui sa vorbesti intre 4 ochi cu ea prima data si daca intr-adevar din cauza aia s-a suparat ai putea sa incerci sa cautzi jacheta in clubul unde ati fost ( cu putin noroc o vei gasi ) sau i-ai putea cumpara alta noua. Dar sunt sigura ca te v-a ierta doar sunteti prietene
!
Bafta ~
Pai du-te la ea acasa si vorbeste cu ea:X:X:X
si daca e intelegatoare va intelege ca e suparata dintr-o prostie:X:X:X
succes![]()
Mergi inapoi la clubul respectiv, si intreaba daca au ramas ceva geci/jachete.In caz ca nu a plecat cineva cu ea, o recuperezi si asa va impacati si voi, crede-ma ca am fost cu un prieten care isi uitase geaca, si a doua zi a recuperat'o.
Nu s-a suparat aiurea. E normal sa fie suparata : ea ti-a imprumutat o haina pe care tu ai pierdut-o. Pune-te in situatia ei. Eu, daca eram in locul ei, nu iti imprumutam jacheta. Si la fel, daca eram in locul tau, nu-i ceream o jacheta imprumut. Si de ce i-ai dat mesaj si nu ai avut bunul simt sa te duci sa vorbesti cu ea direct si sa-ti ceri scuze? Nu-i asa ca te simti macar un pic vinovata?
Pft. cred că oricine s-ar supăra dacă ar împrumuta ceva și nu ar mai primi lucrul acela înapoi. e vorba de bun simț și poate jacheta aceea era importantă pentru ea. mai ales că nu era a ta, trebuia să ai mai multă grijă să n-o pierzi. vorbește cu ea și oferă-te să i-o plătești sau permite-i să ia ceva al tău.