| Cristina1a a întrebat:

mai pot ramane insarcinata daca am facut avort? De o vreme ma tot chinui sa rămân si nu se intampla nimic... mentionez ca acum un am jumatate am facut avortul.

4 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana. Avortul are foarte multe riscuri, printre care se numara si infertilitatea.

| Jassmina a răspuns:

Unori poti ramane imediat insarcinata dupa avort, alteori necesita timp.
In orice caz, fa sex in perioada fertila, cand se produce ovulatia si ramai imediat insarcinata.

| relian a răspuns:

Nu are a face avortu cu prefectura, nu ramai ca asta e ramai probabil mai greu.Nu stiu cum arati dar daca esti slaba asa se intampla ramai mai greu.In general femeile cu o constitutie mai dreapta stii asa mai fara coapse asa cum imi plac mie raman mai greu insarcinate, dar asta nu inseamna ca nu raman.Cand ai ramas de ai facut avort asta a fost s-a intamplat, nu te mai chinui fa-o din placere laughing glumesc dar nu are a face avortu te asigur de asta.De ce spun asta? Asa mai spunea cineva cunoscut mie ca uite a facut avort bla bla si nu a mai ramas de atunci insarcinata.Sa dus la un profesionist din asta in fertilitate, nu in RO afara undeva doctori adevarati cu vraci can Ro i-a facut ala teste si i-a spus care e problema.Ea tot ii tragea ca uite a facut nu stiu cand avort ala i-a zis n-are femeie a face tu uite asta problema o ai, avea probleme de ovulatie, dar inainte fusese normala.Deci faptul ca tu ai facut avort si apoi vrei sa ramai si nu-ti iese este de fapt o coincidenta avortu ca aparitia cine stie a carei probleme.Ca urmare ce trebuie sa faci, acum depinde si cati ani ai, asta nu ai spus, deci daca esti tanara si nelinistita, mai incearca asa un an si daca nu, atunci mergi la un doctor ceva sa te consulte sa vada ce si cum.Sau acum daca simti ca i ceva in neregula cu tine, ca te simti stiu si eu altfel decat normal nu sta asa mergi la control.Pe aici fiecare isi da cu presupusu chiar si femei care au fost in situatia asta, ele oricum nu-si explica, sau nici nu stiu in general cu ce se maninca anatomia in general. Daca e corpul tau asta nu inseamna ca oamenii stiu si cum functioneaza, dar cel outin ar trebuie sa simti cum esti.Pe aici nu stau medici in fertilitate, deci sfatul este sa cauti unu si sa-l intrebi pe ala.Bafta oricum si spor la treaba laughing

| CuriousStuff a răspuns:

Depinde cum a fost facut avortul, la cate luni, medicamentos sau chirurgical, spontan sau la cerere.
Trebuie sa mergi la un consult ginecologic, sa vada ce e cu tine si care e problema, ginecologul o sa-ti spuna dupa consult si analize daca mai poti face copii sau nu.
De obicei dupa un avort se mai poate ramane insarcinata, insa cum spunea si katy, unul dintre riscurile avortului este sa ramai infertila, dar diagnosticul doar medicul ti-l poate pune.