anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU! De ceva timp intampin niste probleme cu prietena mea.(suntem buni prieteni).In ultimul timp cand vorbesc cu ea simt faptul ca ma considera ca pe catelusul ei.Cand mergem pe afara mergem doar unde vrea ea, se razgandeste mereu in ultimul moment si strica diferite planuri, iar atunci cand ii spun ca greseste tot ea se supara pe mn.Cand eu sunt suparat se supara si ea pe mine.Dar totusi cand iesim este afectioasa cu mine, ma imbratiseaza, ma intreaba ce mai fac, imi spune ca ii va fi dor de mine (am terminat scoala si nu ne vom intalni asa de des).Imi puteti spune daca mi se pare sau chiar ma considera asa si niste sfaturi?(Eu cel putin nu realizez dar cred ca o cam plac putin si am senzatia ca ea stie si profita de asta) Dau funda!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Hehehehehe123 a răspuns:

Buna! Exista 3 posibilități
1. Fata te place și așa își arată ea afecțiunea, intr-un mod ciudat și mai "bossy"
2. Ai dreptate și ea profita de faptul ca o placi.
3. Poate s-a obișnuit cu faptul ca tu faci ce vrea ea și acum te manipulează cum dorește pentru interese propii, iar ea de fapt nu este o prietena adevarata și doar ii place atenția pe care i-o oferi.
Sper ca te am ajutat! Dar încearcă sa evita oameni de genul, îți zic din propria experiența, cu putini o sa mai rămâi prieten după clasa a 8-a/a 9-a, ai sa vezi…
Seara frumoasa! happy

| Nustiubainene a răspuns (pentru Hehehehehe123):

Iti multumesc din suflet pentru raspuns!

6 răspunsuri:
| 3MHz a răspuns:

Dai papucii!

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca te manipuleaza cum vrea ea happy

Da-i papucii ori hotarati sa faceti cu schimbul de fiecare cand va intalniti, adica: azi daca iesi cu ea faceti numai ce vrea ea, dar data viitoare este randul tau... in felul asta pe rand conduceti si faceti ce vrea fiecare.

Daca nu este de acord, inseamna ca-i egoista si nu iti este prietena pe care ti-o doresti si atunci nu merita sa mai continui relatia cu ea.

| Raulcosmin1983777 a răspuns:

Fa i un sexxorall