| SabinaQueen a întrebat:

TPU! La mine in clasa am doi ciumpalaci care nu ii mai suport. Ma tot enerveaza, ma jignesc si rad de mine de la orice si nu stiu ce sa fac. Sa nu spuneti sa nu-i bag in seama ca e vorba de doi si el e colegul meu de banca, iar verisoara-sa (ei sunt cei doi ciumpalaci) sta in fata mea si rad de mine tot timpul, chiar si in timpul orelor. Si nu vreau raspuns de genul sa vorbesc cu doamna diriginta pentru ca e ultima saptamana si sigur asta o sa spuna. Si oricum stau asa de cateva zile ca ne-am mutat intr-o alta clasa.

Răspuns Câştigător
| soloangel01 a răspuns:

Am si eu un tigan... Uite cum faci:cand rad de tine te uiti la unul din ei(preferabil cel din fata)cu o fata scarbita si apoi te intorci la colegul din spate si ii zici ceva(e important sa nu auda cimpalacu')aratand cu degetul spre cel care rade te tine. Daca insista sa rada mai spune-i ceva celui din spate si incepe si tu sa razi...Important este sa stai calma. Nu te enerva ca incepi sa te oftici pana iti vine sa ii iei la bataie.

| SabinaQueen explică (pentru soloangel01):

Dar nu pot ca stau in ultima banca.

| soloangel01 a răspuns (pentru SabinaQueen):

laughing Naspa rau! Fa si tu faza asta cand poti si cu cine poti... sper ca ai prins ideea, spui cuiva ceva uitandu-te la ciumpalaci si incepi sa razi, doar atat...e enervanta chestia asta. Lasa ca mai ai 3 zile si ai scapat de ei!winking

| SabinaQueen explică (pentru soloangel01):

De fapt doar maine, ca joi avem doar doua ore cu doamna diriginta in care predam cartile si vineri e doar premiera si plecam acasa.

9 răspunsuri:
| milan9 a răspuns:

Nu e bine sa fii singur.
Este necesar să fim deschişi, prietenoşi, pentru a ni-i face pe TOŢI cei din jurul nostru prieteni, pentru a ne face viaţa mai uşoară (chiar dacă nu toţi vor trece de-a lungul timpului "probele" prieteniei).

Este necesar să-ţi faci prieteni buni. Este întotdeauna nevoie de ei (deşi se spune că în viaţă poţi avea doar unul sau doi prieteni cu adevărat buni, la bine şi la greu, mai mulţi de atât fiind un lucru foarte rar, depinzând de firea noastră).

În ciuda tuturor deamăgirilor vieţii avem nevoie de a acorda mereu şi mereu şanse şi încredere (în limitele demnităţii şi ale socializării umane) celorlalţi pentru a ne întreţine astfel armonia şi propriul echilibru. happy

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Vezi aici ceva ce te poate ajuta:
http://www.jw.org/......ara-pumni/

Cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand fac misto de tine, spune si tu tare, clasa ia priviti la astia doi; te apleci cu capul de banca si ciocanesti cu degetul.cand te ridici spui, doua cioate.sau; marleti. dupa aia cand intri in clasa ii saluti mereu cu voce tare; salut marletilor.deci razi si tu de ei.cauta expresii ciudate, si spune-le; de pilda, iaso trogloditilor. obedientilor.ei spune-i; am auzit ca intro viata anterioara ai fost io-bag.parca esi o moneda calcata de tramvai, parca esti speriat de bombe.dar nu pe toate odata.in fiecare zi cate una.si dexul e plin de expresii noi, si necunoscute de catre ei.folosestele,si daca spun ceva, zile ca e de bine, fiindca ei ca sa nu para prosti, vor tacea.dar tu sa stii ce inseamna.se vor linisti.

| ZaraZaraPerlin a răspuns:

Stiu cum este.dar pur si simplu nu ii baga in seama...sau razi si tu de ei.

| xSequel a răspuns:

Pur si simplu nu ai ce sa le faci. Singura metoda pe care poti s-o aplici in afara de a-i ignora este sa le dai replici, si in pauza sa te duci de langa ei la grupul tau de prieteni. Dar, oricum, ceea ce doare cel mai mult la un om este ignoranta. Daca aplici metoda asta, dupa o saptamana te asigur ca ai scapat de gura lor, o spun din propria experienta.

| Ciubotaru_Andreea_1997 a răspuns:

Pai incearca cand vorbesti cu alti colegi sa nu ii bagi in seama si cand trec pe langa tina se razi de ei, cand ies la tabla si nu stiu ceva sa le spui analfabeti, sa ii jignesti.Si asa nu o sa mai rada de tine. Sper ca te-am ajutat.Te rog sa imi spui si mie niste nume de povesti pe care le pot scrie pe facebook.Multumesc!