| Csfnaicsf1234567890 a întrebat:

Buna TPU! Sper sa-mi citiți povestea.
Acum doi ani a început să-mi placa de un băiat care se uita foarte insistent la mine si foarte des, cu timpul a aflat asta si incepea sa se bage in seama cu mine (in tot acest timp el se uita la fel la mine ) pe parcurs el si-a facut o iubita. Sunt de câteva luni împreună iar el tot la fel se uită la mine. De exemplu ieri s-a uitat foarte insistent la mine si a căutat motiv sa mai stea putin prin zona. (Mentionez ca si la scoala un amic de ai lui mai făcea apropouri ca se uita la mine si sa aiba grija sa nu afle iubita lui).
Ce credeti ca inseamna?

11 răspunsuri:
| gigite a răspuns:

Ca, tu ai viermisori la stomac.

| Csfnaicsf1234567890 explică (pentru gigite):

Multumesc pentru nimic
Dacă tot dai răspunsuri ironice mai bine nu mai comenta

| Andreeush a răspuns:

Eu cred că ți-ai pierdut doi ani din viața ta uitându-te după un băiat care are prietenă.
De ce nu treci peste și îți vezi de viața ta? Băieți mai sunt.

| Csfnaicsf1234567890 explică (pentru Andreeush):

Are iubita de 2-3 luni

| Andreeush a răspuns (pentru Csfnaicsf1234567890):

Nu contează, tot ai stat după un băiat 2 ani de zile fără să te apropii tu de el sau el de tine.

| Csfnaicsf1234567890 explică (pentru Andreeush):

Asa este.

| Overeem a răspuns:

Ca vor sa te puna pe o dunga

| adryang78 a răspuns:

Din ce povestești tu trag concluzia că este atras de tine. Dintr-un motiv sau altul nu îndrăznește să se apropie mai mult. Faptul că are deja pe cineva este alegerea lui, poate încearcă să aibă o relație-surogat fiindcă nu știe cum te poate cuceri.
Mi se pare clar că-i placi, la un moment dat probabil va face un pas în direcția asta, dar sfatul meu este să nu accepți o relație cu el până nu renunță el la actuala.

| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine nu poti sa spui ca o persoana are sentimente fata de tine doar pe baza unor priviri sau banuieli. Uneori simtim pentru unele persoane doar sentimente de simpatie. Poate pur si simplu adora unele calitati fizice pe care le posezi, insa nu poti lega o relatie serioasa doar pe baza simpatiei. Faptul ca se uita astfel la tine nu inseamna ca te place, poate se uita din alte motive necunoscute.Chiar daca incearca sa se apropie de tine nu inseamna ca isi doreste o relatie cu tine, dupa cum am spus pot fi doar sentimente de simpatie.Ai nevoie de unele dovezi mai clare ca sa afli daca de place, timpul iti va arata totul. Odata ce are iubita, nu cred ca este interesat de tine.Cu timpul totul se poate schimba, dar nu avea asteptari sau sperante prea mari.

| GuN7h3R a răspuns:

Inseamna ca te place, el incearca sa ocoleasca sentimentele crezand ca v-or pleca dar nu e asa, el te place si daca si tie iti place de el vorbeste cu el, daca nu stai cu el ca amic, lasa lucrurile sa vina de la sine si daca te intreaba de vorba ii raspunzi prieteneste, daca nu, ii spui ca nu vrei sa ai ceva de a face cu el, in cazul in care vorbesti cu el si iubita lui te intreaba de vorba ii poti spune ca sunteti colegi si ca e ok si ca el te-a intrebat, funda?

| Csfnaicsf1234567890 explică (pentru GuN7h3R):

Cred ca il voi întreba de ce se uita asa La mine..macar sa stiu sa nu am așteptări prea mari