|

Bună, va rog dacă puteți sa mă ajutati cu un mesaj prin care sa îi spun sa îl doara inima...Sunt cu un băiat de 2 ani la început era totul perfect dar s-a schimbat în ultima vreme când a intrat la jandarmi.M-am certat așa rău cu el cu ceva timp în urma încât mi-a zis ca nu mai simte nimic pentru mine ca nu mai are atracție, după ce ne-am mai împăcat un pic el totuși mai îmi dădea mesaje, mă căuta și am crezut ca poate nu si-a pierdut de tot interesul fata de mine ...Acum cu câteva zile ne-am certat din nou, mi-a zis ca nu mă îngrijesc ca am bube pe fața. Eu nu sunt deloc așa am doar coșuri din cauza de sănătate.Și m-am simțit foarte prost, i-am zis sa se uite și la el și nu ar trebui sa îmi vorbească urat ca sunt prietena lui acum..De ieri după masa nu am mai vorbit deloc, ce as putea sa îi spun? Ce vrei sa facem cu relația ăsta, cum sa imi adresez cuvinetele și dacă ar fi..sa îl doara un pic ceea ce îi zic. Va mulțumesc

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Situatia ta e dificila.Nu ii scrie inapoi dar nici daca suna sa nu-i inchizi. Daca chiar ii va pasa de tine, te va contacta si isi va cere scuze.

Nu trebuie sa suferi pentru oricine, daca nu iti va mai scrie, sa nu-l mai contactezi.

Nu trebuie sa actionezi ca el, daca isi va cere scuze iarta-l si incepeti de la inceput, dar nu ii vorbi urat.Isi va da seama ca te pretuieste.
Bafta happy! Funda?

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna,
De ce ai vrea sa-l doara? Crezi ca o sa te incalezeasca cu ceva?
Analiezeaza putin, daca nu e dispus sa te accepte cu tot cu "imperfectiuni" desi nu are nici ceea mai mica obligatie, fi fata desteapata si vezi-ti de drum.
Cu "planul" tau de actiune nu o sa rezolvi nimic!

| a răspuns:

Doamne cum sa stai cu-n om care isi bate joc e tine si iti vorbeste i n halu asta? ce idiot si tu prostanaca ca stai si-ti pierzi timpul cu el cand e si evident ca nu merge relatia

| a răspuns:

Nu dori sa il doara inima pentru ca ti se poate intoarce.

| a răspuns:

Iti dau un sfat cel mai tare doare ignoranta, da o sa-l ignori o sa il doara mai tare decat daca-i spui niste prostii acum.
Eu stiu ce vrei sa faci tu sa te racoresti, dar cineva care iti spune ca daca ai cosuri (acnee) esti bolnava insemna ca nu are nimic pentru tine, parerea mea.
Lasa-l in pace o sa te mai caute el, dar daca vrei sa nu-ti para rau vreodata nu te mai intoarce.
Sper sa te fi ajutat cat de cat.

| a răspuns:

Să îl doară. asta nu este greu.
Mai greu este că o relație începută așa, merge din rău în mai rău.
Să te gândești așa.
Ceea ce dta numești acum iubire este dorința ta să îl ai, ca el să fie al tău.
Asta nu se poate totdeauna în viață.
Dacă el nu vrea. ce o să faci, alergi toată ziua după el?
Toată ziua să faci ceva ca să îl doară, ca să se ocupe de tine?
Dacă nu vrea, nu vrea.
Lasă-l și caută pe altul.

| a răspuns:

Sa il doara inima? Zi-i ca e o jigodie care apara nemernicii care secatuiesc tara asta de 30 de ani si si-ar bate-o si pe ma-sa pentru salariul ala nemeritat pe care il primeste. Zi-i ca daca era OM se facea altceva, nu jandarm, insa comportamentul lui fata de tine demonstreaza ca e fix acolo unde ii e locul. Dupa care da-i block si nu ii mai raspunde la nici un apel-nimic. Are balta destul peste.

| a răspuns:

Sincer, daca mi-ar fi zis mie partenerul ca sunt naspa si ca am bube pe fata nu i-as mai adresa nici buna ziua, d'apai sa stau sa ma milogesc de el. Fereasca!
Scrie-i asa: "Imi pare rau ca sunt naspa si am bube. Imi cer scuze ca te fac de ras. Nu a fost niciodata intentia mea sa pari mai putin barbat din cauza cosurilor mele. Te iubesc si pentru asta nu vreau sa iti fac rau asa ca incepand de acum ma poti uita. Multumesc pentru cei 2 ani petrecuti impreuna. Nu te voi uita niciodata. La revedere. "

| a răspuns:

Spune-i ca a trebuit sa faci analize de sange si ca scrie pozitiv HIV 2 si ca te-au chemat pentru confirmare, dar nu este nimic grav.

| explică (pentru Panamax):

În primul rand oamenii ca tine ar trebui sa dispară după planeta asta ca ne faci de rușine! Nu ar trebui sa vorbești despre o persoana urat mă ales ca nu mă cunosti

| a răspuns (pentru Biancasata):

Iti garantez ca o sa-l doara inima.
Asta ai cerut, asta ti-am dat.
Functioneaza 100%.
Dar mi se pare mie ca esti cam prostuta si nu te prinzi de gluma.
Daca te-a lasat balta chiar si un jandarm, este de inteles.
Bafta.

| a răspuns:

Doamne fereste.
Spune i ca vrei sa o Terminați ca te respecți.
Și gata. Nu ii mai Răspunde. Spune i ca nu te merita. Nu mai sta in așa relații!

| explică (pentru Cameliavd):

El era un om bun...Dar nu înțeleg de ce s-a schimbat știu ca ar trebui sa îl las dar credeti-mă ca mi-e greu chiar dacă m-am injosit asta e sad

| a răspuns:

Nu te merita, nu te iubeste daca are comportamentul asta fata de tine, Doamne fereste de asa ceva! Termina relatia cu el, pentru ca nu este una ok si sanatoasa! O sa iti gasesti pe cineva foarte curand care te va aprecia si te va iubi exact asa cum esti, iti spun din proprie experienta!

| a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare