|

Bună!Vreau să scriu primul rând că, chiar nu știu ce să fac! Am 19 ani, locuiesc cu mama, cu sora mea mai mare și cu frații mei vitregi.Taică-meu a murit acum 7 ani, am rămas cu maică-mea bolnavă, cu o soră mai mare și cu 2 băutori( da! Aproape tot timpul cu sticla în mâna și fac numai măgarii).Aproape în fiecare zi urlă-tipă fiecare persoană din familia mea, eu chiar nu mai pot.

Cam de 2 săptămâni eu încerc să nu mai urlu, că știu că în viitor o să am probleme mari!Maică-mea e paralizată, a vut un șoc, când a dat mulți bani pentru cartofi(6 saci ), frații mei au pus în pământ cartofi și când au scos... 7 saci de cartofi.Eu atunci nu eram acasă, umblam la ore de chitară și la biserică, eram cu prietenii, totuși eram încă copil!Frații mei au 38-399 de ani, am încă un frate, el lucrează în străinătate, are și casă, mașină!

Eu sunt la școală, m-am mutat la cămin, că modalitatea ăsta am considerat-o cea mai bună!

Nu știu ce să fac, când mă duc acasă, tot timpul zice către mine fratele meu: ești un nimeni, ești proastă, din cauza ta e bolnavă maică-ta etc.Unul dintre ei e pur și simplu un pervers, tot timpul se uită la mine, pune mâna pe mine, și scoate niște sunete ciudate.

Daaa și celălalt e un pervers, aveam o prietenă, a stat la mine cam o săptămână și fratele meu a sărutat-o pe ea, era să se... în camera mea!Și eu nu mai pot, tot timpul cu perverși, cu țipete... cam de 3 luni mă simt foarte slabă, nu am poftă de mâncare, amăgesc, simt mâinile fără putere, mă doare capul!Voi ce ziceți? Ce să fac? Să las acolo pe maică-mea și pe soră mea?

După ce tata a murit, fiecare persoană din familia mea are propria regulă, nici nu ascultă de mama!

Vine cu sticla de bere, o să aibă țuică, vin... o să fie groaznic, simt asta!

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Chemi poliția atunci când scandalizeaza ca sa realizeze ca nu pot face ce si cum vor ei la nesfârșit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Denut la poliție '

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai nu te mai du asa des pe acolo. Esti foarte tanara, ai toata viata inainte, tine-te mai mult de scoala si fa-ti un viitor frumos. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru loZio):

Mersi!
Nu pot, încă locuiesc acolo, totuși e acolo mama și sora mea, nu pot și nu vreau să las.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa ii denunti la politie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru biancaebar):

Și dacă fac asta? O să rezolv ceva? Că chiar nu știu...
Nu prea vreau probleme, tot timpul fratele meu rezolvă cu spitalele, sună la doctor, umblă cu mama la recuperări etc și perversul ajută pe sora mea cu ridicatu, să pună pe scaun etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna Deea! In primul rand trebuie sa fi o fata puternica! Sa incerci sa depasesti momentele aste si sa speri la mai bine. Nu cred ca poti renunta la mama ta. Imi pare rau in ca esti in situatia asta. Dar cel mai bine ar fi sa o convingi pe sora ta mai mare sa se angajeze si ea poate si tu pe viitor si sa va mutati cu tot cu mama la o chirie. Avand probleme cu frati tai mai mari nu cred ca pentru tine acolo iti este un mediu bun. Tot ce trebuie este sa fi puternica!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da știu! Am scris puțin( cred ), ciudat, happy nu sunt româncă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează