| NeymarJr11 a întrebat:

Buna ziua in familia mea matusa mea si-a parasit copilul din motive familiare nu se mai intelegea cu sotul.Si a plecat de acasa si sotul matusii mele a dat la politie ca si-a parasit copilul. Dar ea a fugit ca nu se mai intelegea cu sotul. Copilul doreste sa stea cu mama lui ( matusa mea ) si vor sa se dea in judecata pentru copil imi poate spune cineva care castiga?

| TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa ne asiguram ca acest copil are parte de toata ingrijirea si atentia necesare.
Matusa ta sau altcineva din familie poate primi ajutor specializat in mod gratuit.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente. Daca cumva e mai comod, adresa noastra de e-mail este: telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa va ajutam!

Asociatia Telefonul Copilului
4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Judecatorul o sa hotarasca la cine va stabili domiciliul minorului, in functie de conditiile fiecarui parinte pentru cresterea si ingrijirea minorului, de pozitia acestuia (daca are peste 10 ani) si de probele administrate la dosar, respectiv ancheta sociala la domiciliile ambilor, martori, inscrisuri.
De regula, la conditii aproximativ egale, minorul este incredintat mamei, cu exceptia cazului cand minorul solicita sa fie incredintat tatalui.

| grab a răspuns:

Ce a facut matusa ta nu e normal. nicio mama normala nu ar trebui sa fuga sau sa plece de acasa de capul ei fara copil. in cazul barbatilor mai intelegem, ca pleaca la nervi cate 4 zile sau 6 luni cu vreo tinerica, dar in cazul unei mame s-ar putea sa o coste scump acest abandon de domiciliu.

| Cristikoooooo0 a răspuns:

Pai depinde cum prevede judecatorul cazu cine are mai mare posibilitatea materiala si atunci an mod normal ala cu mai multi bani al ia asa creedbig grin