|

Ce inseamna cand il visezi pe cel pe care il iubesti tragandu-te de par?

9 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:


1- VISELE SIMBOLICE

Personajele care apar în vis sunt adesea proiectii ale dorintelor care sălăsluiesc în noi si care reprezintă psihismul nostru, lumea trăirilor noastre interioare (credintele, atitudinile, temerile, etc.)
Aceste personaje pot fi oameni necunoscuti sau pot fi persoane reale din anturajul nostru.
Când în vis apar personaje cunoscute, care fac parte din cercul de relatii prezente în viata noastră, acestea au o semnificatie foarte particulară.
Astfel, în functie de subiectul visului, calitătile sau defectele pe care noi le atribuim celor care compun sfera relatilor noastre concrete ( rude, prieteni, cunoscuti, etc.) sunt de fapt trăsături de caracter care ne apartin nouă însine.
Se produce astfel o proiectie asupra altora a propriilor noastre trăiri pe care nu le constientizăm în viata de zi cu zi, sau nu vrem să ni le recunoastem.
Diferitele personaje care ne populează visele nu sunt altceva decât simboluri care exprimă realităti deja existente în lumea psihismului nostru.
Cu totii găzduim în fiinta noastră un "copil speriat ", un "părinte exigent ", un " profesor critic ", etc., o lungă listă de roluri pe care le jucăm de-a lungul vietii.
Aceste roluri sunt proiectate în vis si interpretate de personaje simbolice cu scopul de a ne arăta nouă însine diversele aspecte ale fiintei noastre care trebuiesc avute în vedere pentru a fi analizate si ameliorate.
Fiecare personaj din vis devine astfel un simbol al unei stări de spirit, al unei credinte sau tendinte.
Subconstientul nostru regizează în fiecare noapte o piesă care are scopul de a ne introduce în atmosfera populată de rolurile noastre din viată si de a ne revela propria existentă cu conflictele si problematicile ei.
Este vorba, în final, de rolurile pe care noi le jucăm în viată, dar care, în vis, sunt interpretate si atribuite celor care pentru noi au o semnificatie particulară.
Actorii din vis sunt purtătorii simbolici ai...2004 - 7163 + Vezi răspunsul întreg

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu stiu sa citesc visele dar cred ca sunt subconstientu starii de spririt in acel moment.Probabil iti inspira o oarece teama chiar fara sa iti dai seama ceva din interioru tau iti spune ca nu e in regula Analizeaza relatia pe care o aveti si vezi daca ii lipseste ceva sau e ceva prea mult. Sau daca nu VISURI DE NOAPTE DUCA-SE CU NOAPTEA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Inseamna ca nu ar trebui sa crezi in vise... visele sunt doar niste vise... atat nimic mai mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai asta inseamna bani. salariul, alocatia, un castig ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Lolz Ca probabil pe zi nu are curajul de a te trage de par )))
scuze pai de ce nu iti iei si tu cartile care cica interpreteaza visele. asa macar poti ca sa te documentezi.(( la cite porcari au scris in ele.))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am visat un baiat drag mie dar nu mai stiu nimic de el? ce inseamna?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Eu am visat baiatul pe care l iubesc foarte mult dar nu imi facea mie nimic dar as ail visam cu alta fata sau ca visam ceva care se intamplase dar era asa ceva mai diferit nu stiu dar sa visezi ca te trage de par nu prea sunt cu superstitiile dar daca il visezi pe baiatul care e iubeste inseamna ca s-a gandit la tine acum nu stiu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ce iseamna cin visezi ca el imii zice ca so gasit pe alta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Dragutza chiar nu stiu! cauta pe google!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează