Inteleg ideea, dar pui gresit intrebarea. Cred ca intrebarea corecta ar fi "ce sa fac pentru ca cei de linga mine sa nu mai plece" sau "ce gresesc in relatiile cu cei din jur" si daca vei fi sincera cu tine in gasirea raspunsurilor, vei obtine si ceea ce vrei cu adevarat - ceea ce vrem aproape toti cu adevarat, si anume sa pastram relatiile cu cei de linga noi pe viata.
Ia si priveste inapoi, la o adica fa-ti o lista pentru tine si vezi cam de ce au plecat unul sau altul. Nu zic ca nu or fi fost neseriosi, dar uneori masculii nu prea comunica, desi sunt lucruri care nu le convin. Poate ca nu stiu efectiv sa comunice, poate ca interactiunea cu tine ii face sa concluzioneze ca ar fi inutil sa incerce, asa ca se indeparteaza. Deci... cum esti, ia gindeste-te? Hai ca iti dau 3 subiecte de gindire, bazindu-ma pe ce concluzii am tras din viata mea in ultimii 2-3 ani (am 45 acum, ca idee): vrei mai multa atentie decat acorzi, nu respecti timpul celor din jur si consideri ca iti sunt datori cu mult mai mult decat esti tu dispusa sa oferi, esti sufocanta? Ca bonus, esti cumva inhibata/ai preconceptii? Ca sa detaliez, nimeni nu zice sa fii ultima depravata/exhibitionista, nici macar nu ma intereseaza daca esti activa sexual sau nu, ca nu e vorba despre asta musai, cit despre atitudine. Chestii simple, ca furatul unui pupic cand umbli de mina pe strada sau mistocareli gen cate o piscatura/ghiont cant trece o gagica "buna" pe linga voi. Lucruri care sa denote ca esti dezghetata si nu esti o bosumflata pe cale de a deveni si mai bosumflata, ca persoanele astea foarte rar devin mai deschise si mai distractive, ba dimpotriva. Asa si eu sunt de obicei mai retinut si ne-implicat, dar cand am cu cine rezona, pot deveni o cu totul alta persoana. Intr-un final, poate fix asta e problema la tine - nu ai gasit inca pe cineva cu care sa rezonezi cu adevarat, doar te-ai multumit cu surogaturi, iar legat de ei, foarte putini fac ca mine, sa refuze posibilitatea de sex/relatie non-sexuala fara obligatii/implicare in care pot mima ca e totul ok si pentru care majoritatea celor de acelasi sex din jur sa ii invidieze ca au pus mina pe "o mega-bunaciune" fara sa admita ca de fapt nu asta e ceea ce au nevoie, ci de cineva alaturi de care sa creasca si care sa ofere respect (pe care il oferi si tu, desigur).
Nu-ti mai fie frica ai incredere in viitor si refati viata nu mai trai in trecut
Zaka întreabă: