|

E ceva de ras daca parintii nu imi dau voie sa imi fac piercing la varsta de 20 de ani? La varsta asta, inca ma ascund de ei ca fumez, si nici nu fumez mult, maxim 3-4 tigari pe zi.

10 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, este. Dacă stai/locuiești cu ei, trebuie să respelcți reugulile altfel te taie de la finanțare. corect?

| a răspuns:

Stai linistit ca eu am 24 si si tot la fel sunt, nu fumez sau injur in fata lor si de fiecare data ma cert cu mama pe cum ma imbrac.
Dar cred ca si daca nu le convine sa imi fac un piercing sau un tatuaj il fac fara sa stie si aia e, il vad atunci si nu mai au ce sa zica.

| a răspuns:

Este de ras ca vrei sa-ti faci piercing, ca te intretin parintii la 20 de ani si ca fumezi.

| explică (pentru Panamax):

Si oare ce ai vrea sa fac la 20 de ani? In conditiile in care nici liceul nu l-am terminat. Parintii in primul rand nici nu imi dau voie sa locuiesc singur momentan, si nici sa lucrez. Cica e rusinos si ca vor ca ei sa ma intretina. Crezi ca n-am incercat mereu sa imi gasesc ceva de munca? Pot sa muncesc din greu, si chiar as vrea, dar parintii nu imi dau voie

| a răspuns (pentru Panamax):

Exagerezi un pic aici.E drept ca trebuie sa se puna pe picioarele lui nu zice nimeni, dar la 20 de ani cu un salar de nici minim pe economie singur nu ai cum sa te descurci intr-o chirie cu toate cele necesare.Eu cu prietenul meu suntem 2, el are 29 eu 24 si tot ne este nespus de greu sa le platim pe toate sa intretinem casa,sa alimentam o masina sa ii platim o asigurare, sa ne incarcam telefoanele, sa platim facturile, sa platim chiria sa ne luam de mancare etc si cand e el plecat in delegatie eu ma duc si stau la ai mei si asa nu stau nici singura si mai si economisim dar e greu.
Ori strangi bani mai multi si mergi in chirie si dupa ti de lucru sa tot ramai cu bani deoparte si etc, ori daca ai noroc te ajuta ai tai iti iau o garsoniera.

| a răspuns (pentru Derkes):

La 20 de ani nu exista ca nu iti dau voie. Vrei sa muncesti? Foarte frumos. Pune mana si munceste. Nu au cum sa iti interzica. Te minti singur.
De ce nu ai liceul terminat la 20 de ani? Scuza-ma ca te intreb. Ar trebui sa fii macar in primul an de facultate deja. Ai avut probleme de sanatate? Pentru ca daca da, asta poate fi un motiv pentru care ai tai sunt extra protectori.
Daca tu vrei sa iti faci musai pierce, fa-ti. Ce pot sa ti faca? Se supara, urla si le trece.
Cat despre fumat...e alegerea ta. Daca stii ca ei sunt foarte sensibili la subiect, din respect continua ca pana acum. Nu in fata lor.

| a răspuns:

Eu de la vârsta de 14 fumam în fata lor (lipsă de respect, mă rog...)


Părintii mei nu mi-a interzis /reproșat nimic. Deoarece a așteptat să mă dau singură cu capul de pereți happy


Acum depinde de părinți tai. Poate sunt prea posesivi...

Ai 20 de ani. Mă rog.

Eu la vasta ta stăteam singură...


Este normal să îți interzică ceva atâta vreme cât stai la ei în casă.


Pentru începu i-ai ti un loc de muncă să le arati ca ești responsabil.

| a răspuns:

Salutare! Vârsta de 20 de ani nu este o vârstă chiar așa de înaintată și nu reprezintă maturitate.Nu ar trebui să ți se pară amuzat că ai tăi părinți refuză anumite dorințe pe care tu le vrei realizate.Aceștia te refuză dintr-un anumit motiv cum ar fi că acum îți dorești ceva, dar pe viitor o să-ți pară rău sau că au grijă pur și simplu să nu ajungi să arăți într-un anumit fel ca să nu fi criticat de anumite persoane. Părinții tăi îți vor binele și de aceea nu vor să te vadă fumător și "decorat".

| a răspuns:

Este normal atata timp cat esti intretinut de ei.

| a răspuns:

Esti adult, poti face ce vrei, dar in limita bunului simt. Piercingul este un lucru dupa parerea multora, cat si a parintilor tai, un lucru dizgratios, eu unul nu iti recomand acest fapt, nu te face cu nimic mai special, ramai asa cum te-a lasat Dumnezeu natural.