| Dia_Diana_1996_iyyz a întrebat:

Hei, va rog sa nu ma judecati. Tatal meu pentru mine nu mai exista este doar persoana care mi-a dat viata. DOAR ATAT. Mereu se ia de mine isi descarca nervii pe mine. Ma face mereu satanista doar din pricina faptului ca ascult rock. Imi spune mereu ca a facut o mare greseala ca m-a facut, ca sunt o pacoste, imi spune sa plec de acasa. Nu vrea sa ma mai vada niciodata, pentru el sunt un simplu "gunoi" Cele mai urate vorbe de la el le aud, vreau sa plec. dar nu am unde nu mai am nimic, nu am pe nimeni este mereu agresiv cu mine pe mine ma dor foarte mult vorbele pe care mi le arunca. Sunt singura. Nu ma doreste nimeni. Vreau sa mor, am intrat intr-o depresie grava. Am simtit nevoia sa ma descarc. Va rog din suflet, ajutati-ma cu un sfat, orice! Multumesc

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

E tatal tau, pana la urma urmei trebuie sa porti o discutie cu el pe tema asta. Descarca-te in fata lui. Fa-l cumva sa i se faca mila de tine si sa se simta prost pentru tot ce a facut pana acum. Daca nici asta nu merge atunci incearca Protectia copilului sau politie sau o alta ruda / prieten de al lui care crezi ca poate vorbi cu el.

ITI RECOMAND ca atunci cand incerci prima varianta (adica sa vorbesti cu el), iti recomand sa-l inregistrezi. Asta poate fi si o dovada pentru politie, sau orice altceva care sunt sigur ca o sa te ajute big grin. Iti recomand sa vorbesti calm, sa spui absolut tot ce ai zis, te poti abtine putin de la plans (daca poti) sau si cu plans merge, anyway spune-i ca te deranjeaza comportamentul lui si ca ai dori sa fie mai calm, esti fica lui totusi, nu poate sa iti vorbeasca asta. In inregistrare baga si ceva despre insultele lui, ca sa se auda cum vorbeste cu tine. Daca incerci sa vorbesti cu el si incepe sa se tipe la tine, sa vorbeasca urat sau sa devina agresiv, atunci iti recomand sa te opresti si cand ai timp te duci la politie cu inregistrarea drept proba sau la protectia copilului. Imi pare rau pentru tine ca poate o sa fii a nimanui, dar mai bine asa pana devii majora decat cu un animal pe care nu-l poti numi tata.

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Intr-un moment de liniște vorbește cu el și explică cum te simți când îți vorbește asa.Dar vorbește cu blândețe și respect profund.

| anonimg a răspuns:

Problema ta este destul de gravă si trebuie cunoscută de politie neapărat.
Părinții nu au voie să se poarte asa cu copii lor.
Te va ajuta si asociația ADRA dacă vei intra pe site-ul lor și vei lua legătura cu ei www.adra.ro la secțiunea "Contact". Ei sunt pregatiti să te ajute in mod complet gratuit cu loc de dormit, cu hrană și orice nevoie ai avea: materială și financiară.

Mai mult decât oamenii, Dumnezeu poate să facă mult mai mult decât credem sau gândim noi. Crede că El este cu tine în tot timpul suferințelor tale.

| minrest a răspuns:

Tatal tau are o boala psihica. Nu te mai lua dupa nebuni. Rabdare, asteapta sa poti pleca de acasa.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fii egoista. Ce depresie? Tu esti cea mai importanta persoana, ignora orice porcarii iti spune el si dezvolta-te pe tine ca persoana. Vorbeste cu rudele, poate poti sa stai la altcineva.

| JustMeForever3 a răspuns:

Poți sa vii la mine, te primesc eu

| Tiger7777 a răspuns:

Buna. Ar trebui sa vorbesti cu protectia copilului sau cu o ruda din alt oras daca ai, nu mai poti trai asa, ai toata viata inainte, trebuie sa te duci undeva. Sper ca te-am ajutat macar putin. Bafta!

| Ionutszu a răspuns:

Ai mama? Daca nu pur si simplu ignora-l, comporta-te ca cu un strain..lasa-l sa vorbeasca, am intalnit situatia ta doar ca era contra ambilor parinti.