anonim_4396
| Anonim întreabă:

Și fetele spun "ce bun s-a făcut fostul"?
Așa cum și băieții o fac despre fostele lor?
Cum pot să o atrag din nou dacă ea s-a despărțit de mine?
Nu am inșelat si nu am facut nimic care să o facă să plece, doar că nu am știu cum să fiu bărbat, iar asta a făcut-o să nu mai fie atrasă de mine...
Și știu că probabil imi veți spune că nu are rost, dar eu știu singur că am fi fericiți impreună, mi-am conștientizat greșelile și vreau să le indrept...
Dar problema e, cum să ii aprind și ei scânteia aia, ca să ii dorească și ea din nou să fim impreună?
Aștept niște răspunsuri serioase, poate un pic mai lungi, nu doar 2 rânduri, poate niște povești de viață, poate sunt și printre voi care au trecut prin așa ceva.
Mulțumesc!

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Slabe șanse să se mai uite la tine

| darrio2007 a răspuns:

Supa reincalzita nu mai are acelasi gust. Cauta alta fata.

| Andreeush a răspuns:

Nu ai specificat dacă ea are acum pe cineva.
Dacă are iubit nu cred că poți să faci ceva.

| Nat1 a răspuns:

Da,mai zicem si noi daca e cazul.
În cazul tau treaba sta un pic cam ciudat.Intr-o relație nu zice nimeni ca nu trebuie să iti respecți iubita,sa o iubesti si etc dar nu poti sa devi modelul pe care ea si-l doreste mai ales fizic sau mai ales cand e vorba de vreo vedetă. Daca tu ai gresit prin a fi leneș,a nu incerca sa fi independent,a fi delăsător,a nu o respecta,a nu o iubi, a nu fi atent si afectuos sau înțelegător da, poti sa iti îndrepți greșelile si sa încerci sa ii arăți asta prin discuții si comportament.Dar daca greșelile tale sunt ca nu te-ai dus la sala sa fi culturist, nu ti-ai schimbat fata sau nu ai facut avearea lui tramp atunci nu ai de ce sa te mai strofoci, pentru ca tu pe tine nu ai cum sa te schimbi la modul asta si daca te place trebuie sa te placa asa.In plus, ea a fost perfecta?

| Mosotti a răspuns:

Scantaia vine sau nu vine, nu se gandeste, ea trebuia sa te placa asa cum esti, nu sa te schimbe, ca in general omul nu se schimba chiar daca pe moment se forteaza. Nu stii sigur ca ati fi fericiti, din mom ce te-a aruncat la gunoi odata, o va face si a doua oara cu prima ocazie. Si oricum si-a gasit pe altul, nu mai revine la tine. Oamenii care se plac se plac asa cum sunt, curge de la sine treaba, nu apar din astea. Daca apar, inseamna ca ori s-a cuplat cu tine ca nu a avut pe altul mai bun, ori pur si simplu s-a plictisit de tine. Ce, tu cand placi pe una ii zici ca nu e destul de femeie? Adica cum? La inceput erai barbat si dupa aia nu mai erai, sau cum?! S-a plictisit de tine, sau te-a luat ca nu avea altul mai bun. Cauta pe una care sa te placa cum esti. Nu mai casuna pe un om care nu da doi lei pe tine.

| Mosotti a răspuns:

Nici nu conteaza daca are sau nu pe cineva, ea nu l-a mai vrut, si daca s-a intamplat asta, nu se va mai razgandi. Si chiar daca ar face-o, iar nu e ok, ca asa cum a facut prima data, ar face din nou cu prima ocazie.

| FreddieM a răspuns:

Serios prietene, pierzi timpul. Nu esti idealul ei, pur si simplu. Poate prefera opusul tau, nu neaparat sa fii incadrat in tiparul perfect. Parerea mea e ca daca nu a mers din prima a fost un motiv concret, si nu ar mai repeta experienta. Sanatate

| Mimo2 a răspuns (pentru FreddieM):

Am uitat să spun că bărbatul ala pe care ea și-l dorește, a fost modelul meu de mic copil, așa mi am dorit mereu să fiu, dar mi-a fost frica sa ies din zona mea de confort si sa nu mai ocolesc problemele...
Iar acum, nu mai vreau sa fiu niciodata așa, pentru ca asta imi aduce numai lucruri negative in viață.
Nu ma schimb pentru ea, o fac pentru mine si pentru viitorul meu, dar in același timp, o vreau si pe ea sad

| Alexandrionelu a răspuns:

Știu ca nu e răspunsul pe care îl cautai, dar eu cred ca să te împaci cu fosta este ca și cum ți-ai recumpara vechia ta mașină. Cu aceleași probleme, dar cu kilometri mai mulți!

| Uvox a răspuns:

Tu, prin felul tau de a fi nu poti sa aprinzi nimic care nu vrea sa fie aprins.
Dacă a plecat, dacă nu regretă, dacă nu face nimic sa reluati relatia, atunci sa o crezi ca nu mai vrea. Este alegerea ei, buna sau rea iar tu ar fi normal pentru tine să-ți vezi de viața ta.
Tu consideri ca v-ați fi bine împreună și sunt convins ca ai și argumente. Ea însă nu vede asa iar asta nu o vei schimba și nici nu merita în final.
Închide subiectul și vezi-ți de viața ta. Este cel mai bun lucru pe care il poti face si astept sa-mi mulțumești peste ceva timp?

| Sekim a răspuns:

Salut
Ai putea incerca sa te porti frumos cu ea cand o vezi. Sa o saluti mereu, sa o intrebi ce face si chestii d-astea. Poti sa incerci sa iesi cu ea si cu prietenii ei pe afara si sa te comporti adecvat. Daca ea isi doreste barbatul care si tu iti doreai sa fii, fi acel barbat.

| Jus7t a răspuns:

Vezi să nu îți zică "ce disperat s-a făcut fostul".