| Utilizatoare123 a întrebat:

M-am inscris la un curs de pictura. Acolo sunt numai fete... In pauze ar trebui sa conversam, sa luam o gustare, bem un suc etc. Eu sunt mai timida dar incerc sa fiu prietenoasa, sa socializez. Cand m-am bagat in seama cu cateva fete, incercam sa le intreb lucruri, sa fiu pozitiva, sa facem conversatie. Imi raspundeau dezinteresat, nici nu ma priveau cand vorbeam. Cand incercam sa fac o gluma, se uitau la mine neutru apoi in alta parte. Ele nu ma intrebau niciodata, nimic. Credeti ca le sunt antipatica? Mereu mi se intampla asa cu femei. Nu stiu de ce. Nu arat extraordinar, sunt plinuta, dar frumoasa la chip.

Răspuns Apreciat de Editori
| Emma30555 a răspuns:

Pur și simplu ele au rezonat mai ușor unele cu celelalte sau au mai multe în comun. Poate tu ai încercat mai stângaci sa intri în discuție sau poate gluma nu a fost amuzanta. Încearcă sa te împrietenești cu o fata mai retrasa care e și ea mai deschisa. Poate ca acest grup de fete au nevoie de timp sa te includă și pe tine, da le mai mult timp fără sa forțezi lucrurile, ramai pozitiva și drăguță și lucrurile cred ca se vor mai schimba

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu toți oamenii au carismă, să placă celorlalți de la prima vedere. Din păcate, se pare că ești unul dintre aceștia. Dar asta nu înseamnă că nu poți socializa, ci doar că nu ai găsit grupul / persoanele potrivite.

| Utilizatoare123 explică (pentru mihai69):

Cu barbatii nu am deloc problema asta. Doar femeile. Cu unele mai timide ma inteleg, dar ma plictisesc rau.

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca e vorba de frumusețe sau urâțenie mai ales între fete.Ca noi nu ne facem prietene neapărat după standardele fizice, dar poate încerci cumva sa te împrietenești fortat și se vede asta, sau se cunosc mai de mult și si-au făcut deja grupul lor.

Dacă ai mers acolo pentru a socializa, e cam nasol ca ți se întâmplă asta.Dar dacă ai mers de placere și pentru relaxare, încearcă sa te axezi pe asta și sa ignori ce ai în jur.

| Utilizatoare123 explică (pentru Freya1):

Toata viata mi s-a reprosat ca sunt timida si nu socializez. Am incercat sa ma schimb si asta patesc. happy Eu am mers pentru a picta, desigur, dar ma simt prost cand vad ca ele rad si glumesc intre ele si eu abia sunt bagata in seama. Toate suntem noi, nu ne cunoastem intre noi.

| Freya1 a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Îți înțeleg starea, si eu sunt anxioasa și nu socializez în genera iar pentru asta sunt blamata, iar dacă o fac oameni sunt surprinși probabil ca sunt om normal și se pierd laughing.
Nu avem ce sa facem, trecem și peste asta. Poate cu timpul se obișnuiesc cu tine și o sa comunicați.
Dar un sfat, după experienta asta sa nu te închizi în tine ca nu e bine.Ca în general avem tendința de a ne rusina si de a crede ca facem ceva greșit dar nu e asa.Pastreaza-ti optimismul ca o sa fie ok.

| Utilizatoare123 explică (pentru Freya1):

Multumesc! Da, o sa incerc sa raman pozitiva happy

| SkysetDarkkax a răspuns:

Fiecare este pentru el in lumea aceasta artistica si probabil si-au facut un grup restrans numai al lor, pentru ca problabil sunt mai tot timpul impreuna si le este usor sa comunice sub forma aceasta, desi intr-adevar este putin jenant si aiurea, pentru ca nu mai sunt la gradinita sa fie bisericute peste tot si sa nu poti nici macar sa le saluti, ce sa mai spun de conversatii profesionale. Cauta-ti alt cerc de prieteni eventual din aceeasi incinta si bucura-te de cursul acela de pictura fiindca arta nu este facuta pentru a vorbi neaparat, ci pentru a simti si crea, cu toate ca si exprimarea nonverbala conteaza, insa este altceva.

| Utilizatoare123 explică (pentru SkysetDarkkax):

Pai nu vorbim in timpul cursului. In pauze lumea socializeaza. Toti suntem noi acolo, nu ne stim. E ciudat ca m-au exclus cam fara motiv. In fine.

| SkysetDarkkax a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Nu m-am referit sa vorbiti in timpul cursului happy vorbeam la modul general. Reciteste-mi raspunsul si iti vei da seama de informatie

| RosaliaOriginala a răspuns:

Exact aceeasi situatie am si eu, doar ca acum prefer sa raman singur decat sa am atata falsifitate in jurul meu, chiar daca ii crezi prieteni la un moment dat tot te vor barfi etc, vei prefera chiar tu sa ramai singura

| Utilizatoare123 explică (pentru RosaliaOriginala):

Da, cam asa e. Caractere slabe, lipsa de bun simt. Eu incerc sa socializez ca sa nu ma trezesc cu bullying. Mereu se face misto de tacuti/timizi si nu mai vreau.

| Utilizatoare123 explică:

Cati ani ai?

| RosaliaOriginala a răspuns (pentru Utilizatoare123):

De ce conteaza? Am zis ceva nepotrivit? 18 btw

| Utilizatoare123 explică (pentru RosaliaOriginala):

Multi inainte! Eram doar curioasa

| AndreaDanci a răspuns:

Asa sunt si eu am aceeasi prieteni de cand ma stiu, nu am mai reusit sa fac altii, si mi-am dat seama ca nu e vorba de timiditate sau ca par crispat sau chestii, pur si simplu nu sunt suficient de interesant si carismatic, cel putin nu in termenii altora
Par mai sobru, mai serios, mai deconectat de lucruri moderne (nu prea stiu nimic despre multe lucruri despre care vorbesc ei) si atunci normal ca nu se lipeste nimeni de mine pentru ca nu au de ce, nu sunt fun, cel putin cu cei de varsta mea, cei mai in varsta ma vad mai carismatic, am observat ca ma plac usor. Probabil ma port ca un mos si tu ca o baba

| Utilizatoare123 explică (pentru AndreaDanci):

Probabil laughing si eu ma inteleg foarte bine cu cei mai mari. Cu astia tineri mai greu. Cati ani ai?