|

"Prietenii" aceia care te-au distrus care te-au tradat, care te-au lasat, oare nu le este mila de cei pe care i-au facut sa sufere?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai deja pot fi numiti clar DUSMANI. Prietenii trebuie sa fie acolo pentru tine la bine si la greu. Daca fac altceva inseamna ca nu sunt ceea ce crezi.Depinde si de ce persoane sunt... unii sufera, asta inseamna ca aia chiar iti sunt prieteni, dar altii probabil se apropie special de tine pentru a te face sa suferi. Dar oricum, nu trebuie sa ai deplina incredere in nimeni ca altfel ajungi sa suferi, si stiu cum e sentimentul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer daca nu sti sa ti alegi, poti da de acei " prietenii " care au descrierea pe care ne-ai prezentat-o. In prima faza prietenii care ii cunosti pentru prima oara viata ta, sunt acei prietenii care daca nu sti sa ii cunosti atat de bine, te pot insela. Sti e vorba aia gen : " la prima vedere aparentele inseala " asa e si cu acei " prietenii ".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta e scopul principal al unui prieten fals: sa te faca sa suferi. In concluzie nu cred ca au vreun regret.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acesti,,Prieteni" au scopul de a te distruge bucatica cu bucatica.
Ei se dau ca iti sunt prieteni, pentru anumite foloase dar apoi cand iti este greu te lasa singur.Prietenii buni se gasesc foarte greu.Eu am 1 singura cu care ma cunosc de 10 ani.Dar si eu am avut niste '' prieteni" care cand am avut nevoie de ei nu m-au ajutat dar...si mai mult s-au ras de mine si m-au barfit si m-au batjocorit.Lor nu le este mila de tine.Ei te distrug si pleaca mai departe.Si eu am trecut prin asta.Eu n-as putea sa tradez un om, nu pot sa distrug un om nu pot sa il batjocoresc cum mi s-a intamplat. Sa te feresti de ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Unii pur si simplu nu isi dau seama de asta, iar altii nu au puterea (curajul) sa'si recunoasca greseala, sau cum spunea cineva mai jos unul din scopurile lor principale poate fi acesta.
De acesti oameni ar trebui sa ne ferim, deoarece de schimbat nu se vor schimba si ne vor face doar rau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează