Nu, nu cred in dumnezeu pentru ca nu exista. Credinciosii zic ca-l vad pe dumnezeu sau alte tampenii, dar de fapt e doar in mintea lor de la prea multa prosteala. NU AI CUM SA VEZI CEVA CE NU EXISTA!
O sa iti dai seama mai tarziu cat de mult gresesti. poate va fi prea tarziu. Daca crezi in Dumnezeu si el nu exista, nu pierzi nimic. Dar daca nu crezi in Dumnezeu si el exista, pierzi totul. Asta fost un sfat pentru tine si pentru toti cei care nu cred in Dumnezeu. Eu sunt sigura ca exista.
1. Tu crezi in dumnezeu, ok? Eu am mentionat ca nu cred si dumnezeu si ALTE PROSTII din astea. Am observat ca citesti doar ce-ti convine. 2. Daca tu crezi in dumnezeu, cum ___ de iti permiti sa ma-njuri pe mine? Acum nu-ti mai spune dumnezeu sa-ti iubesti aproapele? 3. Vad ca tu stii si unde ma voi duce, nu vrei sa te iau cu mine? x( 4. Da-mi definitia in _____ de ___ la cuvantul " Satanist ". x(
Sa stii ca aici nu tine neaparat de credinta. Tine mai mult de educatie.Ca era popa sau altcineva ai dat dovada de proasta crestere.Nu intorci spatele unei persoane care iti intra in casa. Oricum el a inteles mai bine decat tine situatia.
Nici unul, nici altul.Tu ai fost cam obraznic. Puteai sa pupi icoana dar mana nu.Pe noi nu ne pune parintele sa ii pupam mana.Si mama ta nu am inteles ce a facut dar oricum trebuie sa te lase sa alegi tu daca crezi sau nu.
E clar Dumnezeu exista, dar singura problema e ca Credinta e una, iar religia e alata mancare de peste... religia a devenit mai mult o politica.
Asculta-ma Dumnezeu este adevarat cum crezi tu ca exista lume, noi, florile, aerul apa si tot ce axista. Asculta-ti mama ea iti spune de bine. Sunt crestina Ortodoxa si cred cu desavarsire si imi fac rugaciuni in fiecare seara inainte de culcare.
Cate raspunsuri irelevante aici, chiar habotnicism, mai ales ca daca i-as intreba pe cei ce pretind ca au cunostinte despre d-zeu ceva din biblie sau din traditie nu stiu nimic.Intr-adevar nu te obliga nimeni sa fi crestin, dar nu inseamna ca nu trebuie sa fi politicos, puteai pur si simplu sa ii spui preotului ca nu esti interesat, dar inainte sa te hotarasti ca esti ateu/e cunoaste-ti mai bine propria credinta si poate o sa descoperi motive care sa te faca sa ramai crestin
De ceva timp si eu sunt in aceeasi situatie. La mine vine maine preotul...
Ce trebuia tu sa faci : fiind un strain in casa trebuia sa-ti concentrezi atentia asupra lui, mai ales ca stiai ca nu sta mai mult de 5-10 min. Si chiar daca nu mai crezi in chestii care tin de biserica, din respect pentru ai tai puteai sa pupi icoana ( la noi vine cu o cruce si cu un adept care colectioneaza banii...)
Ai putea totusi sa-mi spui argumentul tau in legatura cu departarea din turma credinciosilor
?
1. http://www.youtube.com/watch?v=kgQ8wCrFYFY
2. Daca vrei ne intalnim, ca sa-ti dau si-o flegma-n ochi x(, asta ca sa-ti arat cat de prost esti si ca tu nu-ti iubesti aproapele ( asa cum spune biblia ).
3. http://www.youtube.com/watch?v=Dvnl-YGTrnM Si cui ___ ii pasa de ce spui tu? x(
Bună!
Fă! Eşti o mare proastă.
Eu sunt atee, dar dacă mama mea ar aduce preotul nu m-aş supăra. Ar trebuii să vorbeşti cu preotul să îi explici de ce nu crezi şi să îi dai şi argumente nu doar aşa că ai tu treabă la laptop şi ţie lene să discuţi cu lumea.
Pe curând!
Dumnezeu exista. Este cel care ne ajuta de fiecare data si ne iarta greselile. Mama ta a avut dreptate dupa parerea mea. Stiu ca e greu sa crezi in Dumnezeu, dar ca sa crezi iti dau o idee : Uita-te pe computer despre "Lumina Sfanta de la Ierusalim". Este o lumina care apare doar de Sarbatoarea de Pasti si este trimisa de Dumnezeu. Am auzit ca au incercat si altii sa aduca Lumina aceasta si nu a venit. Doar preotul ortodox( sau poate era mai mult decat un preot, Prea Sfintit, nu stiu cum se numeste) a reusit, daca nu ma insel. Si alta idee : Nu stiu daca zic bine dar, citez de la un om " Noi am fost facuti in Univers, Universul a fost creat de o forta. Acea forta, vrei nu vrei, e Dumnezeu."
1. Sunt BAIAT, TU DE UNDE ___ SA STII DACA ASCULTI FUEGO? DE UNDE ___ SA STII TU DE CADDY?
2. Esti Proasta deci http://www.youtube.com/watch?v=kgQ8wCrFYFY
3. http://www.youtube.com/watch?v=46rU1HUhNsc
4. Am pus intrebare, nu am spus sa-mi spui tu cum sunt x( sau cum nu sunt X(, deci mars in m__tii m_-ti de m_ista.
" Pe curand! " :))))
Esti ateu? Nu crezi in Dumnezeu? Ok, te inteleg. Probabil ceva din viata ta te-a marcat si te-a facut sa nu crezi in Dumnezeu. Daca nu crezi noi nu putem face nimic si mama ta nu trebuie sa te oblige sa o faci! Clar
.
" Acea forta, vrei nu vrei, e dumnezeu " ( sper sa nu te superi, dar mi se pare f. amuzanta )
)))
Dragul meu, oare vezi vantul? Nu, dar stii ca exista pentru ca il simti! Vezi dragostea? Nu, si cu toate acestea iti umple inima de speranta si bucurie! Daca ar fi sa impartasesc aceiasi parere cu tine conform careia nu poti crede in ceea ce nu vezi pentru ca nu exista... am ajunge la concluzii grave. Ore iti pot vedea creierul? Nu! Asta inseamna ca nu exista?! Si prin faptul ca spui ca NU exista Dumnezeu nu faci nimic altceva decat sa intaresti faptul ca EXISTA pentru ca pur si simplu nu poti nega un lucru ce nu exista! O zi buna!
Versetul 4 (Ioan 15) ne învaţă cum devine cineva roditor, şi nu cum este mântuit; el este pentru cei care sunt mântuiţi. Cheia pentru întreg capitolul stă în primele cuvinte ale primului verset: „Eu sunt". Aceasta este totul. Aceasta depinde de ceea ce este Isus, nu de ceea ce sunt eu. Să nu uităm niciodată acest lucru; de faptul că Isus e roditor atârnă că şi noi putem fi roditori.
A doilea cuvânt este foarte scump: „Tatăl Meu este vierul". De iscusinţa viticultorului depinde foarte mult. În Biblie citim de cei care sunt păstori plătiţi, dar nu citim niciodată despre vieri plătiţi. Există numai un Vier aici, Tatăl nostru ceresc. Ramura trebuie numai să rămână în viţă, apoi vierul Se va îngriji de tot ce e necesar. Dacă pământul are nevoie de gunoi, vierul are grijă. Dacă mlădiţă trebuie curăţită sau tăiată, vierul o face. Dacă mlădiţă este prea încărcată astfel încât trebuie sprijinită, vierul se va îngriji de toate. Dacă viţa are nevoie de soare, nu trebuie să se ducă şi să-şi caute singură soare, ci Dumnezeu lasă să vină raza de soare precum şi ploaia.
Dacă rămânem în Isus, primim astfel de la Dumnezeu tot ce avem nevoie. Toate lucrurile slujesc spre binele acelora care iubesc pe Dumnezeu. Nu este aceasta liniştitor? Nu mai e nevoie să fim plini de griji, căci Dumnezeu Se îngrijeşte pentru noi. Rămâi în Domnul şi aşteaptă să se întâmple, El va lucra pentru noi, El va lucra în noi, El va lucra prin noi. Dacă rămânem în Isus, se va arăta roadă. Mlădiţa nu are nimic de făcut decât să se bucure de viaţa viţei. Ea nu are de făcut decât să se lase în seama viţei, şi totul va fi bine.
Seva se urcă din rădăcină în mlădiţă; vântul, ploaia şi soarele, ziua şi noaptea îşi fac lucrarea lor în ea; bobocii se deschid de la sine primăvara, fructul ia avânt, se coace, şi totul vine de la Dumnezeu. Ce minunat e să rămâi în Isus!
Dumnezeu este eternitatea. El a fost mai-nainte de toti vecii. Ai citit macar Biblia sa tragi concluzii bazate pe, premise nederminate precis.
Ai facut tu calcule sa zici ca El nu exista? Poti sustine afirmatia ta?
Totusi, de ce nu vrei sa aplici cel putin pariul lui Pascal?
Nu-mi spune ca sustii stiinta ( ca ma indoiesc ca esti pasionata de domeniul cuantic etc.) prin ideea de ''evolutionism'' si respingi creationismul. NU pot decat sa-ti spun: intoarce-te la Dumnezeu inainte de a fi prea tarziu
.
Fiecare face ce vrea! Daca tu nu crezi nimeni nu te poate convinge sa faci acest lucru.Nu pot sa zic ca ai procedat corect... Dar macar puteai sa-i acorzi putina atentie cand a venit la tine in casa nu sa stai cu curul la el in fata leptopului, chiar daca nu crezi.Respectul nu are legatura cu credinta
Realizezi ca mi-ai dat ceva ce ma enerveaza, nu? Si eu am pus intrebarea... dar nu vad raspunsul la intrebarea mea, decat niste prostii din biblie. Eu tot ateu raman si imi pare rau ca nu vedeti adevarul!
Dragule, credinta mea nu se bazeaza neaparat pe doctrina, ci pe Adevar.
Iisus Hristos este ''calea, adevarul si viata''
Poate consideri ca ti-am raspuns un pic dur dar sa stii ca nu te judec! Iti doresc o viata frumoasa, poate cine stie ne vom auzi intr-o zi si vei gandi cu totul diferit, viata e foarte surprinzatoare!
Iti doresc numai bine! Poate iti vei face timp candva sa citesti marturiile celor care nu credeau in Dumnezeu, care ii prigoneau pe crestini si cum li s -a schimbat viata cand L-au descoperit pe Dumnezeu. Nicolae Steinhardt L-a cunoscut pe Dumnezeu intre zidurile celulei din inchisoare, acolo s-a si botezat si a murit in haine de calugar.