|

Salut.

Deci în după amiază asta, s-a despărțit iubita mea de mine și la ultimele mesaje nici nu i-am mai răspuns, am lăsat-o în seen și am șters conversația și după mi-a dat iar mesaj și mi-a zis să șterg niște comentarii și tot așa nu i-am răspuns, dar am mai intrat pe conversație și am văzut că stătea pe ea, dar nu știu ce caută, pe ea că a șters-o, dar nici nimic nu mi-a mai zis și după cum o cunosc eu, acum stă cu capu în pernă și își plânge de milă, " vai ce proastă sunt, ce am făcut și nu știu cee" oare o să îmi dea mesaj până la urmă să își ceară scuze pentru ce a făcut sau spuneți-mi voi vă rog, părerea voastră.

Dau funda.

11 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca tu esti ala care sta cu capul in perna si-si plange de mila... stai ca un bleg cu ochii-n telefon sa vezi ce face fata in loc sa iesi in club la agatat!
Vezi-ti de viata ta si nu fi pampalau sa o mai cauti ca un fraier ca pici de prost!

| a răspuns:

Blocheaz-o pe toate site-urile si aplicatiilesi vezi-ti de vata ta!
Daca ea a luat aceasta decizie sa se desparta de tine, inseamna ca nu te iubeste ori are deja pe altul.
Nu te mai gandii ca plange dupa tine, ca nu-i adevarat, odata ce ea a initiat despartirea.

| a răspuns:

De ce îți mai pasă dacă s-a despărțit de tine?
Nu o căuta, blochează-o peste tot și treci mai departe.

| a răspuns:

Nu-mi place sa jignesc, dar cand citesc asemenea aberatii - asemenea intrebari idioate - nu ma pot abtine.
Tu crezi ca cineva dintre noi e Mafalda sa stie asa ceva?

| a răspuns:

Judecand dupa intrebarea ta, eu cred ca tu esti cel care sta cu capul in perna si isi plange de mila laughing nu avem noi de unde sa stim cand si daca prietena ta sau fosta sau ce o fi, o sa isi ceara scuze, depinde din ce cauza s-a despartit de tine, daca ai facut ceva grav atunci ai cam belit belengherul si o sa plangi mult si bine dupa ea, ce intrebare idioata, voi chiar nu ganditi cand puneti asemenea intrebari? rolling on the floor

| a răspuns:

Nu o să-și ceară scuze vreodată, femeile sunt mult prea orgolioase. O isa încerce să arunce orice fel de vina asupra ta, o sa ajungi sa fii vinovat si pentru ca respiri iar ele de obicei sunt "sfinte". Ti-a dat jet, asta e, mergi mai departe si nu-i face pe plac sa ștergi comentarii sau alte chestii, daca te suna nu-i răspunde iar mesaj la fel.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Treci peste!
- Gica, sofer de buldozer

| a răspuns:

Daca tii la ea frumos ar fi sa va intalniti sa stati de vorba serios, sa va recunoasteti greselile si sa va impacati daca este cazul. E foarte greu sa stai singur acum de sarbatori crede-ma

| a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez dar din moment ce ea dorește sa se despartă de tine cu siguranță nu stă cu capu in pernă sa planga dupa tine.
Mai bine vezi-ti de viata ta.
Va fi greu dar in timp ai sa vezi ca e cel mai bine așa.