|

Salut. In seara asta vorbeam cu iubita de soramea si mi-a zis ca nu o suporta ca e proasta si nu stiu ce ca nu stiu ce ca mi-a facut mie niste faze mai demult. Am tacut nu am zis nimic si dupa o intreb de ce scrie cu majuscule si cica "ca sa intrebe prostii". M-am suparat si nu i-am dat nici seen la mesaj inca. Eu am 18 ea 15. O iubesc mult de tot doar ca ma enerveaza cand jigneste la nervi sau se supara si nu raspunde la tel/ mesaje. Ce sa fac in continuare?

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Felicitări, la 18 ani ești prostu uneia de 15 și face ce vrea cu tine, crec ești mândru

| a răspuns:

Sincer, chiar nu-ti dai seama cat de mica si prostuta este?
Ce ai tu de discutat cu cu fetita de 15 ani, care se comporta ca una de 5 ani?
Chiar nu-ti poti gasi una mai matura, in gandire si reactii?
Da-i Doamne iarta-ma papucii si cauat-ti una matura in gandire, macar de 17-18 ani ca sa ai macar ce discuta cu ele.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Avem foarte multe in comun si asa si tin mult de tot la ea da nu stiu cum sa o fac sa nu mai fie asa.

| a răspuns (pentru theboyinlove):

Nu cred ca ai nimic in comun cu acest copilas, prost crescut!

Uite aici:
- ea este fata (tu esti baiat),
- ea este copil mic avand doar 15 ani - tu esti major, ai 18
- ea este total imatura prin gandire si comportament - tu esti matur prin atitudine si judecata.
- ea este tempermentala, sarind sa judece si sa jigneasca oamenii - tu esti ponderat, calculat si matur in gandire si reactie.
Dat fiind diferenta mare de varsta dintre voi si imaturitatea acestei fetite, nu va exista niciodata o relatie sanatoasa sau fericita inter voi, indiferent cat de mult ti-ar placea tie ca fetita, dar cand te face prost si pe tien si pe sora-ta, atunci chiar ca nu merita verun pic de atentie.
Daca ea te iubea, cat de putin, nu te jignea! Eu nu cred ca, atunci cand iubesti pe cineva cu toata inima, il jignesti pe el sau familia lui. Sub nici o forma!
Sfatul meu este sa-i dai pace sa mai creasca si sa invete sa vorbeasca, iar tu sa-ti cauti o fata matura, macar apropiata varstei tale, cu care ai putea avea ce discuta si s-ar comporta ca un om normal, cu bun simt si educatie.

| a răspuns:

In mod cert/sigur iubita ta este imatura, infantila si cu o gandirea limitata dar mai ales este needucata si... ''prost crescuta''. No comment. rolling on the floor

| a răspuns:

Dacă e iubita ta nu este obligatoriu să iti iubească si sora.Eu cred ca a răspuns asa pentru ca tu i-ai luat apărarea suroii si s-a enervat, poate nu are neapărat ceva cu tine dar nu o suporta pe sora ta din motive propri.

| a răspuns:

Ar trebui să o lași.

| a răspuns:

N-are rost sa-ti pui capu cu de astea mici 14-15-16 ani ..inca nu stiu ce vor