| Marin321 a întrebat:

Salut TPU!

Am si eu o problema, imi place de o fata, o cunosc de doua luni si ne intelegem foarte bine... am iesit cu prietenii comuni, vorbim zilnic si destul de mult.

Problema e ca eu nu am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna pentru ca are bacul in 3 saptamani si am zis sa astept, sa treaca.
Dar in ultima perioada imi raspunde mai greu (nu asta e problema)... Problema e ca imi povesteste de alt tip, unul de la ea din scoala, ca o face sa rada ca ii spune diverse chestii.

Nu stiu ce sa fac si ea mi-a dat ceva semne cum ca ar fi atrasa de mine dar totusi nu stiu ce sa cred si ce sa fac.

Răspuns Apreciat de Editori
| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine trebuie sa analizezi toate variantele posibile. Faptul ca ea are bacul peste 3 saptamani ar putea fi o sursa de stres care sa o faca sa nu fie in unele momente in apele ei.E evident ca bacul e un eveniment important in viata noastra, si tot ce e posibil ca comportamentul ei sa fie influentat de gandurile care-i apar in legatura cu acest examen. Faptul ca iti povesteste de al tip ar putea poate sa arate ca ea este interesata de tine si astfel incearca sa iti atraga atentia, sa te faca putin gelos.Dar sa nu excludem si posibilitatea ca ea sa tina la tine doar ca la un prieten, si sa iti impartaseasca sentimentele ei care le are fata de o alta persoana ca la un prieten, si poate ca nu simte pentru tine exact ce simti si tu.Intr-adevar acum nu trebuie sa o stresezi cu asemenea intrebari, ci sa-i fii alaturi si sa o incurajezi ca sa-i arati ca tii la ea, dupa ce va da bacul, poti incerca sa vorbesti cu ea despre aceasta tema, dar totusi daca va cunoasteti doar de 2 luni, dupa parerea mea, e putin pentru a forma o relatie de iubire.O prietenie acum se mai poate forma, dar e inca devreme pentru o iubire. Evident decizia iti apartine doar tie, si trebuei sa faci ceea ce simti ca este mai bine.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Esti in friendzone laughing

| Moonfl0wer a răspuns:

Îți spun eu ce cred, am fost cu ceva fete și cred că e timpul de fata care vorbește cu tine de exemplu, iar pe telefon mai vorbește cu X băieți + pe la liceu sau pe unde mai umblă, așa că nu trage de ea că s-ar putea să te ardă urat sau sa pierzi timp cu ea pe care mai târziu o să-l regreți.

| Panamax a răspuns:

Mai asteapta. Poate se marita intre timp.

| OctavianSps a răspuns:

Din moment ce tu nu i-ai spus ce simti, mi-se pare perfect normal ca si-a gasit un baiat care daca o face sa rada, probabil va avea si curajul sa ii ceara sa fie impreuna.

| Kensuke a răspuns:

Daca e chiar asa cum spui tu, nu e cumva stresata din cauza bacului si acum ca sa se indeparteze incet, incet de tine pentru a nu avea distrageri sentimentale vrea sa te daca "gelos" observand ca o placi? Asta e singura teoria logica (daca vorbim in logica) ce ar putea fi cat de putin adevarata, dar daca nu e asa, incearca sa eviti cat mai mult conversatia despre el cand o vezi ca il aduce in subiect, arata indiferenta despre acel "el" si ea vazand ca nu tolerezi sa vorbeasca despre el o sa incerce sa numai aduca vorba despre el si de acolo vine partea ta, fa-o sa fie cat mai atrasa de tine asa incat tu sa fii cel ce intra in discutiile ei. Mult noroc!